AKTUELNO

Šok!

U toku su ''Nominacije''. Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Bojani Pavlović kako bi otkrila svoj stav o ovonedeljnim potrčcima Žani Omnii Samiru Ramoviću.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram da kažem da ja Samira razumem što nije uspeo u toj pevačkoj karijeri, jer ga život nije mazio, a neke detalje je i večeras otkrio. Dobar je čovek, nije iskvaren i jako mi je drag. On je osoba koja voli srcem i tio se vidi. O Žani imam dobro mišljenje. Šaljem Žanu - kazala je Bojana.
Jasno je da mnogi ovde imaju animozitet prema Žani. Ona nosi sve dostojanstveno na svojim leđim. Njeno majčinstvo se ne dovodi u pitanje uopšte. Što se tiče Samira, vidim da ga svi koemntarišu u superlativu, a ja mislim da je jako namazan. Svi možemo da budemo Samir. Svako od nas može da ćuti i ne govori. On ima mišljenje i stavove o svima nama, ali to ne želi da kaže. Pikirao je Milenu. Ostavljam Žanu - rekao je Lakić.
Samire, ti si dokazao koliko si duhovno bogat, a ja te molim da malo više slušaš šta ljudi sta strane govore. Ništa Milenina deca nisu bolja od tvoje dece. Nemoj da puistiš da te neko ponižava - kazao je Menur.
Nisam ga uvredila. On zna šta sam ja želela da kažem - dodala je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

Žana je dobar komentator. Šaljem Žanu - kazao je Mensur.
Imamo s jedne strane osobu koja mnogo govori, a ne kaže ništa, a s drige strane oni koja malo goovri, a mnogo toga kaže. Samir je mene naveo za najzlonamerniju, a onda je i rekao da moja porodica ne podržava Terzu. Koliko se ja sećam, ni njegova porodica nije oduševljena time što je pričao da oseća prema Mileni - kazala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.