AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija ''Pitanja novinara''. Novinar portala Pink.rs, Darko Tanasijević, nastavio je razgovor sa Miljanom Kulić, koja je progovorila o odnosu sa Ivanom Marinkovićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako se osećaš kada Ivan kaže da si jedna od najgorih majki na svetu? - upitao je Darko.
On ne moće to da zna. Pet puta je poželeo da ga vidi sam. Prese sebe preko mene. Pokušava da me degraira i moju ulogu majke. Nisam idealna majka, to je činjenica, ali sam daleko od najgore majke. Borim se za Željka i da ga izvedem na pravi put. Maksimalno sam posvećena i brinem o Željku, kao i moja porodica. Prošle godine je Ivan glumatao ovde divnog oca i Željko se vezao za njega. Pitao se gde je on io šta radi, zašto mu ne donese igračkicu, a ja lagala Željka da ju je Ivan ostavio dok je bio u vrtiću, jer je on morao na posao. Nije otac onaj ko napravi dete, nego onaj koji to dete izvezde na pravi put - rekla je Miljana.
On poistovećuje svoje roditeljstvo s tvojim, jer smatra da ga ti nečuvaš, kao ni on - kazao je Darko.
Dok sam ja ovde, naravno da ne ogu toliko da brinem o Željku, ali niko nema pravo da priča kakva sam ja majka, jer se ja za to dete borim najviše što mogu. Verovala sam da se promenio i da je posvećen Željku, ali sam pogrešila. Jedva je Ivan dočekao da se rijaliti završi, kako bi se posvađao sa mnom i degradiorao me kao majku i ličnost. Željka je jednom prilikom stavio u ćošak dvadeset minuta jer je želeo da se igra, a onda je to meni Željko i preneo - kazala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako komentarošeš to što je Jelena rekla da si odvratina žena? - upitao je Darko.
Ne pamtim ja to, ne zanima mene ništa. Što se tiče Ivana, sve bih isto uradila, jer sam dobila dete zlatno, mog anđela. Što se Jelena tiče, ona može da me poljubi u moje du*e lepo - kazala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.