AKTUELNO

Zabrinut!

Novinar portala Pink.rs, Darko Tanasijević, podigao je Darjana Radumirovića u emisiji ''Pitanja novinara'', kako bi otkrio svoje sumnje kada je reč o Miljani Kulić i njenom odnosu sa Nenadom Macanovićem Bebicom.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta ti vidiš između Miljane i Bebice i šta ti tu ''smrdi''? - upitao je Darko.
Ja sam video neke stvari, ali nije onako kako Miljana to govori. Kad je Bebica rekao da ukoliko bi želeo da se pomiri sa Miljanom, odeo bi je iza Bele kuće i to bi bilo to, a ona je samo ćutala. Šta to može onda da govori, ne razumem?! Mislim da Miljana nije trenutno spremna da bude sa bilo kim, iskreno. Ja treba da idem u boljem pravcu s poverenjem kada je Miljana u pitanju, a ne u gorem. Ima tu dosta stvari koje bih ja rekao, ali ne želim sada to da radim, iskreno - kazao je Darjan.
Mislim da onda treba da kažeš, jer su te učesnici u više navrata optužili da nisi iskren -kazao je Darko.
Nisu raščistili sve iz prošlosti. Možda ne ide to u moju korist, ali je tako - kazao je Darjan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si očekivao da Miljana odbrani od Bebice vašu vezu? - upitao je Darko.
Želim odgovor da li postoji nešto s Miljanine strane. Da li ona njega voli, ili ne. Želim da čujem to, kako bih mogao da razmislim o daljem odnosu. Iskreno, Darko, plašim se nekad njenih reči, nekada ume brzo da odreaguje i to mi se nikako ne dopada, ako mogu da budem iskren. Teško je da čovek stekne njeno poverenje, možda je čak i nemoguće, iskreno. Ona traži da budem totalno iskren prema njoj. Ona želi i moj novac. Koliko god da je suludo, ona to želi, kako bih ja njoj dokazao da sam iskren. Ja sam je zamolio samo da se okanemo bivših partnera, a ona nije rekla ni da hoće, ali mi nije ni dala objašnjenje. Nije mi pokazala da ih ne upliće u odnos naš. Natavlja da se ponaša onako kako meni smeta. Ne želim da imamo veze s bivšim vezama, želim da to bude daleko iza nas, ali to nije slučaj i kod nje - istakao je Darjan.
Nadam se da se sve snima. Darjan je prvi pričao o Zoli i o Bebici pre 24h, a ja sam bila ta koja je govorila da to ne radi. Milion puta sam ga zamolila da se time ne bavi, ali on nema nameru da me posluša -dodala je Miljana.
Darjane, ti zameraš Miljani jer uvlači bivše momke u vaš odnos, a ona tebi zamera da ti Snežu Kušadasi uvlačiš u vaš odnos - kazao je Darko.
Ne. Ja sam ga zamolila da Ivana zove Buđola, a ne da ne spominje nju - kazala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja od momenta kada mi je zamerila svađu sa Snežom više ne spominjem to - kazao je Darjan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.