AKTUELNO

Haos!

U toku su 'Nominacije odabranih'. Odabrani ukućani danas biraju kome žele da vide leđa iz Bele kuće. Miljana Kulić je nastavila da nominuje, Anita i Anđelo su poslali Marinkovića kući.

Foto: TV Pink Printscreen

Bojana je počela i mene da vređa i podbada jer od kako je Ivan Marinković ušao ona je njegova pušačoca ku*ca, toliko o njoj. Drago mi je da ste rešili monstrume Anđelo i Anita. Da mi je krenuo tromb to bi bio haos, imam istegnuće vrata, polomljen prst na desnoj ruci to sve zbog monstruma skraćenog mongoloida zato ću njega i da nominujem.
Jeste baš vidimo kakve povrede imaš, baš mi nešto ne deluješ kao da si toliko pretučena -rekao je Terza.
Ja tebi ništa polomila nisam budaletino jedna, tako mogu i ja da kažem da si mi ugnječila leđa i kad si me šutirala. Što si Teodori pokušala da izvadiš oči, devojka završila u hitnoj -rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Terza je izmišljao da je spavao sa mojom majkom dok sam bila u bolnici, počeo je još niže udarce da koristi, tako da nominujem skraćenog mongoloidom
Ja ću nominovati Marinkovića koji je vođa jednog klana, nikad nije odbranio majku svog deteta, druži se sa ljudima koji vređa njegovo dete, odvratan je ljigav, tako da ću njega nominovati -rekla je Anita.
Ja sam poslao prošle nedelje buđolinu, koja je najzlonamernija od strane gledalaca, ako ona govori neke stvari, pokazano je kolike glasove ona ima od ljudi. Ove nedelje ću nominovati trola Marinkovića koji je ohola osoba, rekao je da je Miljana samo izbacila sina iz sebe i da nije majka -rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š