AKTUELNO

Gori sve!

U toku je emisija 'Pitanja gledalaca'. Današnja voditeljka spremna je da pitanjima dragih gledalaca razdrma kavez ukućanima. Naredno pitanje je bilo postavljeno Nenada Aleksića Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Nenade, misliš li da će ti veza krenuti na bolje sada kada si zvanično razveden?
Miona mi nije ljubavnica, ja znam kako jeste, samo ovakvi bolesnici kao ovaj mongoloid može da provocira, nakazo božija, smrdi na daljinu, samo me provocira. Je*em li ti nakazu onu tvoju Tatjanu, svaki dan me provociraš. Ja očekujem da će sada biti lakše. To je uvek bilo tako, ali sad je zvanično da smo u vezi, samo ovaj mali može da provocira, bili su zamerke od njenih roditelja za to da nije opuštena, nema dranja u našim svađama tako da se mnogo toga promenilo nadam se da će i ona biti opuštenija - rekao je Ša.
Rasterećenija sam dosta, nisam se vređala kad neki debili kažu ljubavnica, on se razveo od žene, da su imali decu ne bih mogla ali su oni bili manje u vezi nego od nas - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta ćeš ako Krofak i dalje bude želeo da priča sa tobom? Otkud potreba da ga provociraš uvek - glasilo je pitanje.
To da je valjalo oni bi ostali zajedno, da je bio pažljiviji i da joj je bilo lepo ona bi ostala sa njim. Vidi se da niko nije iz Beograda postavio ovo pitanje. Ne poznajem dečka, to jeste moja greška, ali kad se obratio da ću da p*šam u gaćem to je ružno. Nije ovo amaterska mma borba. Takve reči javno da se izgovaraju to nije lepo, odazvaću mu se ipak imam 43 godine, što se tiče tuče može da nastavi sa amaterskim MMA borbama -rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š