AKTUELNO

Iskrena do koske!

Jovana Tomić Matora došla je u Rajski vrt kako bi za drvetom mudrosti pretresla sva aktuelna dešavanja u Beloj kući. Ona je priznala da se totalno ohladila od Anite i da je ne dotiče njihova mesečnica, zatim popljuvala Milicu Veličković, pa otkrila da nikada nije videla zaljubljeniju osobu od Samira, misli da on stalno sedi blizu nje kako bi joj bio bliži.

Foto: TV Pink Printscreen

Zdravo Matora,reci mi za početak kako se osećaš? -pitalo je Drvo.
Drvence, super sam, polako kaskam ali ide dobro, bacila sam se na trenin i vidim da mi je bolje čim imam volju za zadatak, htela sam da ti predložim da budemo u vrećama za spavanje, kako bi bili na brodu i bili pirati i da pravimo ukućanima spletke, kao tipa da budimo ukućane sa vuvuzelama i da se vratim posle na brod. Pa onda da se maskiramo kao u pirate i da to bdue ekipa tipa Lejdi Di, Milena, Munja, Gačić, Žana, Vanja i da bi bio super zadatak -rekla je Matora.
Znaš da se meni svideo taj zadatak i prošle godine. Kako se osećaš danas s obzirom na to da Anita i Anđelo slave mesečnicu? -reklo je drvo.
Da se ovo dešavalo pre mesec dana ili dva sigurno bi me dotaklo, nisam baš ravnodušna bila ali sad me više čak i ne dotiče šta ona govori, više se ne pravdam, samo se bavim sobom i gledam dalje. Ne vraćam se tamo i od kad to ne radim mnogo sam bolje. Kad ih vidim da šeaju i da se ljube nemam više to da osetim nešto. Mnogo mi je drago jer mislim da su mi drugi ljudi punili glavu kao da radim lošu stvar, ali sve sam to bila ja, i kad sam volela i kad sam razmišljala ovako ili onako, to mene više ništa ne nervira. Volim što sam lagana, baš me to ne dotiče. Malo sam razmišljala za ujaka pa sam zaplakala, milion stvari mi se vrti u glavi i jako mi je teško. Kad ću ako neću sad, ne treba da povređujem ljude koje volim a to je moja porodica. Ali opet se ne kajem zbog odnosa sa njom, kako da se kaješ kad si bio iskren. Ona ovde nije imala sjajno učešće prošle godine ali ja sam je prihvatila i takvu napolju jer sam je iskreno volela. Ne kajem se, osećam se sad bolje, to mi je bila dobra lekcija za dalje, najvažnije je da se budim nasmejana

Foto: TV Pink Printscreen

Znaš da volim da komentarišem sa tobom sve, šta ostavlja najveći utisak na tebe?
U kući se baš oseća neka tenzija, ne znam šta se desilo Milici, totalno se pretvorila u neku drugu osobu, kaže ima strah da je neko ne udari a onda provocira i unosi se u facu, u emisiji više pokazuje da želi da se svađa, pogotovo sa Milenom. Mislim da olako koriste reči ljubav i onda joj preči bude rijaliti, ne treba na takav način da komentariše učesnike, mislim da se hladi od Terze jer mislim da joj je sad preči rijaliti, na mene to ne utiče nešto preterano, ali kažem da sama sebi stvara pakao i tenziju, ne daj bože da Terzi nabaci didkavlifikaciju na vrat. Sa Miljanom mislim da radi istoi zbog kadra, korektna sam sa Bebicom onako zadrugarski odnos, trudim se da se ne petljam mnogo. Mislim da Marinkovići izbegavaju mene u konfliktima sa Žanom, jer je to zaista neistina. Niti tražim strane da se biraju, nisam taj lik. Munja se bezveze upetljao u svađu sa Žanom, ona nema ništa protiv njeg, mislim da to nije ništa opasno -rekla je Matora.
Šta misliš o odnosu Kačavende i Samira? -pitalo je drvo.
Samir se naljutio na mene kao da ga ne razumem, ali on je lud lik totalno i sve gleda pogrešno ali on stvarno u svojoj glavi tako vidi. Milena se nervira i ne volim da komentarišem to u njenom prisustvu. On je kao zaljubljeni tinejdžer totalno se zalepio za nju, ja davno nisam videla takvu zaljubljenost. On će da misli u svojoj glavi da uvek da ona ima neke emocije, ali mislim da Milena nikada ne bi bila sa njim i da nema nikakve šanse -rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š