AKTUELNO

Ovome se nije nadala!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca" Naredno pitanje koje je voditelj Milan Milošević pročitao bilo je za Nenada Macanović Bebicu:

Da li te toliko boli Darjan pa ne možeš da podneseš što je u vezi sa Miljanom?
Mene niko ne bi mogao da spreči da budem sa Miljanom, ja da sam hteo, ja bih bio - rekao je Bebica.
Meni ovde ništa nije logično. Darjana napada zbog Miljane, a Gačiću ništa. Bebicu su mnogi gađali pa nije reagovao, a onda kada je Darjan to uradio, palo je šamaranje - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana nije imala napada koliko je ima Teodora. Moram da kažem da je Bebica sa Miljanom bio opsednut. Sa Teodorom je to drugačije, on je zaštitinik sada prema Teodori - rekao je Ivan.
On je prsao kao lajsna, on je mene gađao teglom, on sada baš perfindno laže, komentariše Gačića, a meni se trudi da ogadi Miljanu. On je ispred frizera i čekam Miljanu da izađe, a tu smo sedeli Bebica, Teodora i Milica i ja i on sve vreme pljuje MIljanu. On je pokazao emociju i napada Miljanu zbog toga, a sa Teodorom tera inat. Mislim glupo je da bilo šta komentariše kada Teodora komentariše fizički izgled Gačiću, a ovamo peni zbog mene i Miljane - rekao je Darjan.
Ja imam da kažem nogo toga, a vidi se da će Miljan za par dana da se svađa sa Darjanom - rekla je Bojana.
Ma ova pu*ačica Ivana Marinković, koja maltretira ovu devojku, se nakačila na mene kao smrt na babzu. Stalno me vređa i dobacuje mi, zajedno kao ova njena što je okrenula leđa porodici.- dodala je Miljana,.
Što tvoj dečko krade od mene - upitala je Bojana.
Alo bre ti meni stalno kupuješ, govoriš mi da sam tvoj Dar pod Boga - rekao je Darjan.

Foto: TV Pink Printscreen

Bojana je ogovarala tebe kod Miljane jer si nosio Anđelu na krkačama. Govorila je šta kao ima on da nosi Anđelu. - govorila je Slađa.
Ti ološu, ti bi je*ao svoje rođeno, ti bi radio sve zarad kadra. Ti si se meni predstavio kao lažni prijatelj. Ti kada si u svađi sa Miljanom dolaziš kod Bojane. Ti si fejk lik, meni je žao MIljane jer je iskorišćavaš, a u svađama kao argumente koristiš Anđelu - dodala je Bojana.
Svi znaju ko sam ja, a ona što melatretira ovu malu, napravila od nje gluvo-nemu. Ne sme da ka že da je gladna - govorio je Darjan.

Foto: TV Pink Printscreen

Bojana, Anđela se njemu ispovedala - dodao je Milan.
Ma on se naložio na Anđelu na sistematskom. Ona je njega izvozala po kući pa je on pao u depresiju - dodala je Bojana.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.B.