AKTUELNO

Ostavio je!

U toku je emisija 'Pitanje gledalaca', voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje Lepom Mići. 

Provalio si šta Milica radi, spasi Terzu molim te, a ovaj plan što imaju da izbace Miljanu Kilić, mogu samo da se nadaju - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam sa Milicom dobar, ali ona radi stvari koje su pogrešne. Problem je Miljana i njen bivši dečko. Bebica je neko ko kada je Miljana Zoli otvorila glavu štiklom, on je podržavao. Itekako na čelu sa Ivanom žele da odstrane Miljanu odavde. Juče sam video svojim očima kada veliko zlo Ivan iza Bore šapuće Milici, a ona Teodori. Teodora je neko ko je ušao u vrzino kolo, zaslugom Bebice - rekao je Mića.
Mićo da li ti je Anđelo nešto šaputao malopre? - upitala je Bojana.
Ne - rekao je Mića.
Lažeš - rekla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Narod vas je proglasio da ste zlo - rekao je Mića.
Jel sam ti možda šaputao da je Anđela vikala u wc nemoj da me maltretiraš - rekao je Anđelo.
Ne - rekla je Anđela.
Što ne kažeš narodu da si lažov - rekla je Bojana.
Pa što nisi odmah rekla - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Od prvog dana to je taj spoj zlih ljudi, ovde je lančana dogovorena provokacija - rekao je Mića.
On ustane i priča da je Anđelo promenio Anitu, činjenica je da se Anita promenila dve nedelje pre njegovog ulaska - rekla je Bojana.
Ovo zlo nek ubedi narod da je dobar čovek - rekao je Mića.
Milica svesno radi loše stvari, ona je sinoć to svesno urradila i ćuti ceo dan. Devojka je na*ebala, veze s tim nema. Ovde su stvari jasne, dok Bebica ne sredi svoje odnose sa Miljanom, ovde je Mariju Kulić dizao u nebesa da je Sveta Petka - rekao je Mića-
Meni je jako teško jer mi ovde očigledno ne vidimo neke stvari, mislim da vidi moje porodice. Neke loše stvari mi je uradila, ne mogu da krivim nju, mislim da meni Mića želi najbolje i meni je jako teško da je došlo do ovoga da se moji oglašavaju. Ja nju volim i teško mi je, ali imam mnogo veliku ljubav prema porodici. Stvari što sam radio su loše, ali sam radio zbog ljubavi. Ako se brat oglašava, to je sigurno majkino i očevo mišljenje. Ja protiv svoje porodice nikada neću ići, ja ću se skloniti iz ovog odnosa. Ako narod vidi onda je to tako. Ja protiv moje porodice neću ići nikada - rekao je Terza.

Foto: TV Pink Printscreen

Moja majka kada je tebe podržavala dok si se muvao sa Majom, to je okej. Šta si ti meni radio, okrivljuješ me ovde. Tebe je narod zvao neandertalcem - rekla je Milica.
Ja tebi ne radim stvari koje ti meni radiš, ja ti kažem da narod vidi - rekao je Terza.
Mrš pi*ka ti materina, šta si ti meni radio ovde. Brat ti je navijao za Maju Marinković, to je tvoja porodica. Podržava nju, pa dođe meni posle tri dana kaže super si - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Milane promenilu se se neke stvari, očigledno se vide neke stvari iza leđa - rekao je Terza.
Ti si mene vređao, vređao si mi oca. Udarala sam glavom o zid sedam dana. Moja majka je njega podržala - rekla je Milica.
Ja poštujem svoju porodicu - rekao je Terza.
Ti ustaješ i obrneš na mene - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Milica, Anđela kada je imala situacije sa porodicom svi smo skakali i podržavali. Mene je ceo sto osudio kada sam rekoa da zbog tebe ispada loš - rekao je Munja.
Tvoj brat je lagao ovde kad je došao - rekla je Milica.
Promenilo see - rekao je Terza.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.