AKTUELNO

Ne želi nikakvu priču sa njim.

Očigledno je da su video-snimci čiji su glavni akteri Kristina Kockar i Filip Đukić ponovo uzdrmali osećanja Marije Ane Smijanić, pa su nakon rasprave koju su poveli u dnevnoj sobi, njih dvoje ušli u žestoku svađu, posle koje definitivno neće imati nikakav kontakt.

Foto: Printscreen Youtube

Naime, Filipova bivša devojka je i dalje sumnjičava po pitanju manekenovog odnosa sa Kijom, pa mu je u toku prethodne noći poručila da može da se okrene svojoj cimerki i da provodi vreme sa njom.

Posle tri dana ti si morao da pričaš sa njom i ja sa tu stavila tačku. I to što sam možda želela da imam sa tobom vezu u rijalitiju, sada ne želim ni to. Ti hoćeš na silu da izvučeš da ja hoću da budem sa tobom, e pa neću budem sa tobom. Srce mi kaže jedno, razum drugo. Više srce da slušam neću jer mi ništa dobro nije donelo u životu. Ja sam osetila kako izgleda život bez tebe - rekla je Marija Ana.

Foto: Printscreen Youtube

Oni su se dotakli i teme o njenoj vezi sa Filipovim dobrim drugom, preko čega on zasigurno neće preći i pored svih pravdanja Marije Ane da je to uradila iz revolta zato što je bila povređena i zato što joj je trebala pažnja.

Ja ne želim da se mirim sa tobom, ne znam ko ti je to utuvio u glavu. Ja sam iz sažaljenja ovde dobar sa tobom, jer vidim kako si pokunjena ovde - vređao je je Filip

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: ANABELA GUTALA KNEDLU U STUDIJU: Kako bi ti bilo da si ti Kijina mama?! (VIDEO)

Ovo je jako razljutilo Mariju Anu, pa su se čak i pogurali na vratima od paba, ona je pala i tom prilikomslomila nokat, zbog čega se još više razbesnela. Kako je sve izgledalo pogledajte u video-snimcima ispod teksta.

D. B.

#Filip Đukić

#Marija Ana Smiljanić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'