AKTUELNO

Lep gest!

Miljana Kulić i Darijan Radomirović došli su kod Drveta mudrosti kako bi dobili sedam dana na rajskom ostrvu. Miljana je na kraju izrazila želju da joj se pusti pesma od Darka Lazića a ona je odala jednu svoju tajnu.

Foto: TV Pink Printscreen

Hteli smo da te zamolimo da nam središ da od mog honorara uzmeš prvih deset hiljada i prebaciš na račun Miljane Kulić. Mnogo bi mi značilo to. Sve što parama može da se kupi, nije skupo. Nadao sam se da neću da pojasnim ali dobro. Miljana je jednom prilikom pričala o problemu poverenja i onda je pričala kada bi joj dao novac da bi imala poverenja u mene i onda sam ja želeo to da uradim svakako. Radi se o poverenju i ako će novac da napravi taj korak sve će onda biti u redu -rekao je Darjan.
Moraćete to da uradite kada izađete napolje -reklo je Drvo.
Pare nisu problem, para nema. Ovo je bilo još jedan od testova, istina je da su me iskorišćavali ljudi ovde. Jel možemo da odradimo zadatak da dobijemo sedam dana na rajskom ostrvu. Dok sam na njegovom krivu visila zadatak sam smislila. Malo da uveselimo naciju na primer da imamo on i ja neki zadatak -rekla je Miljana

Foto: TV Pink Printscreen

Šta bi bio vaš zadatak? -reklo je Drvo.
Da on imitira Zolu a da je ostanem Miljana, to bi bio dobar zadatak -rekla je Miljana.
Ajde veži nas lisicama za ruke i da nam se smeju svi okolo -rekao je Darjan.
A možda je bolje da ja budem lažna Sneža Kušadasi a on da ostane Darjan. Evo daću ti tajnu da mi pustiš jednu pesmu od Darka Lazića. Imam tajnu da ćemo živeti zajedno u Nišu i iznajmićemo stan. Ako se moji ne budu složili sa mojim izborom ja ću im reći da podrže moju ljubav, siguran sam da me voli i da je smrtno zaljubljen u mene, tako da mi je intuicija uvek govorila šta je iskreno, sada sam sigurna i u sebe i u njega -rekla je Miljana.
U redu, hvala Vam puno -reklo je drvo.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š