AKTUELNO

Urnebesno!

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš otišli su kod drveta mudrosti kako bi zatražili društvenu igru da bi ubili dosadu. Njihov zadatak je bio da pokažu kako su dresirali Vesnu da u opasnim situacijama napadnu neprijatelje kako bi odbranila svoje gazde

Foto: TV Pink Printscreen

Kako si drvo, vidim da si odmorio malo, kao da si odspavao. Malo si me razočarao, trebao si nas pozvati za šest meseci bar malo da nas vidiš a sad kad je Vesna tu nisi je pozvao da je vidiš -rekao je Janjuš
Ja uvek sve gledam i vidim -reklo je drvo,.
Došli smo ovde jer smo se smorili i malo nam situacije nisu baš lagane, hteli smo te zamoliti da Janjuš i ja dobijemo neku igru a da mi odradimo neki zadatak -rekla je Aneli.
Hteli smo da ti pokažemo kako smo dresirali Vesnu u raznim situacijama, da nas odbrani u raznim situacijama kad nas napadnu ljudi, moramo da organizujemo ljude da ih postavim da nas kao napadnu i da vidimo kako nas ona miri kad se mi svađamo. Neko će da izleti iz ćoška kao da otme Aneli torbu i da vidiš kako Vesna reaguje. Ti sedi ovde dok ne postavim ljude da nas kao napadnu -rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ajde Uroše i Samire da otmete kao Aneli torbicu da vidite kako će Vesna da odreaguje i da li će da vas napadne. Ajde drvence idemo da odradimo zadatak. Idemo za ruku i onda ih napadnite -rekao je Janjuš.
Ajde Samire napadni nas, bravo Vesna prava si zverka -rekao je Janjuš.
Ajde da vidite kad jede šta radi, kad mu ne dam da uzme on neće da uzme, ona zna da ne sme. Evo sad kad smo se kao porvali ona skače da laje i da brani Aneli -rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š