AKTUELNO

Rešavaju nesuglasice!

Aneli Ahmić i Uroš Stanić pokušavaju da se pomire i da obnove prijateljstvo, Aneli mu očitala lekciju o ponašanju pa mu priznala da ga jako voli i da bi mu samo zbog toga oprostila sve uvrede. Uroš završio u suzama. Razgovor završio pomirenjem.

Foto: TV Pink Printscreen

Mrziš li ti mene? Tvoje ponašanje mi je govorilo da me mrziš? -pitala je Aneli.
Ne, to je samo revolt, ja ne umem tako nekad da stanem. Misliš da je okej što si me vređala? -pitao je Uroš.
Ja sam tebe samo jednom uvredila, to je bio afekat, ti si meni itekako uzvratio i samo se nastavilo. Sad i da se izmirimo moraš da budeš normalan bar radi Janjuša, vidiš da je loše, ne moraš nam još ti dodatno praviti probleme. Ti si jedina osoba kojoj ću preći preko nekih stvari, ja tebe volim. Ti dobro znaš da sam se svađala sa mnom kako bih te odbranila, kao i što si ti mene. Terza me je izvređao zbog tebe ali nema veze, ja tebe volim pa volim -priznala je Aneli.
Naravno da ja to sve vidim, ja sam te razumeo i bio sam uz tebe, ti si se prva distancirala. Jel sam ja tebe savetovao sa kim da se družiš, ti si mislila da su ti neki ljudi bolji prijatelji od mene. Jako me je to pogodilo -rekao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam ti sto puta govorila da spustiš loptu sa Ša i sa ostalima, ti si nastavio da se svađaš i naravno da sam se distancirala, ja to ne mogu podneti, ako želiš da provodiš vreme sa nama nemoj da nam stvaraš pritisak.Moraš se popraviti, moraš biti pozitivniji, ne možeš se na silu družiti sa nekim ljudima, jel tebi jasno da ti se oni neće javiti kad izađeš napolje, mi bi tebe vodili svuda napolju, nama nije potrebno da nekoga iskoristimo, imamo jedini lepe namere prema tebi. Znaš koliko su mene bolele tvoje provokacije zato što si mi značio. Ti da meni govoriš neke stvari za Asmina a znaš kakve stvari grozne mi je uradio. Dirao si mi i ukućane, pričao o vradžbinama i raznim optužbama, oni sad gledaju to sve i sad ja da se mirim sa tobom. Gledaj sebe da ti bude lepo, pusti Božu i ostale, nemoj da provociraš ljude, ono tvoje trzanje glavom ne ide nikako, to samo može da izrevoltira Janjuša -rekla je Aneli.
Razgovarate je li, naš mali je tu? Danas sam mu održao lekciju, samo da bude normalan -rekao je Janjuš.
Ti uvek možeš doći sa mnom popričati ovde pa ćemo videti kako će to ići, da li ćemo moći da nastavimo dalje ili ne -rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte

Autor: N.Š