AKTUELNO

Meša se ili ne?

U toku je emisija 'Pretres nedelje'. Večerašnji voditelj je Milan Milošević. Večeras padaju sve maske, ukućani će biti stavljeni na crvenu stolicu i osetiće oštar jezik voditelja Milana.

Foto: TV Pink Printscreen

Jovana, čestitam ti na 60 posto, Maja je rekla da ti je ovo utešna nagrada za sve što si radila -rekao je Milan.
Nisam se ja sklonila od nje, sklonila sam se od situacije u kojoj sam provocirala, ja sam nju zavolela najviše i da mi je najdraža za kratko vreme -rekla je Jovana.
Ljudi ovde mogu da pričaju šta god oće o meni, ja sma ovde mama i tata u rijalitiju. Što se tiče njih ja nemam ništa protiv njihovog odnosa i podržavam ali on je rekao da mu se sviđam kad je ušao i na elitoviziji je to pričao. Mislim da nije iskren prema njoj, ako nešto uradi posle par dana ko će da te shvata za ozbiljno. Ona nije loša devojka, ima dobru dušu samo mora neke stvari da izniveliše i da je tako lako namagarče. Zadnje vreme došlo kad sam ja najmoralnija u rijalitiju -rekla je Maja.
Ja sam noćas legao i ti si dobacivala kako neko ko je u vezi ne spava sa svojom devojkom. Prva dobacuješ i šta se očekuje od mene da ti odbrusim. Pričaš o degradiranju devojke a ti si ovde godinama radila ovde užasne stvari i nemoralne. Da ti nisam interesna sfera ne bi mi dobacivala -rekao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne pričamo sada ovde o meni, on je klasičan muškarac koji kada dobije korpu razmišlja daj šta daš, mene samo nervira što Jovana ne poštuje sebe u ovom odnosu -dodala je Maja.
On je prema meni mnogo dobar, ponaša se lepo, tako da se meni to dopada do sad, kad ja budem primetila da nešto ne štima tad ću se pobuniti za sad mi je lepo -rekla je Jovana.
Da mene neki muškarac ovde zanima on bi bio moj ili božiji, tako da mi nije interesna sfera -rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.