AKTUELNO

Dala svoje mišljenje!

U toku je emisija ' Pretres nedelje'. Večerašnji voditelj je Milan Milošević. Večeras padaju sve maske, ukućani će biti stavljeni na crvenu stolicu i osetiće oštar jezik voditelja Milana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je strašno što se dešava, baš sam pričao da se Milica promenila, nekoliko meseci se fino ponašala i onda odjednom promena, sa svima redom u konfliktima, ona se sve vreme srozava sve više i više. Vidi se da juri Milenu da bi se svađala po čitav dan kako bi bila u centru pažnje. Ide po ceo dan po kući i sa svima se svađa, ovde se vidi da razmišlja o plasmanima i da želi da se istakne. Meni sve ovo navodi na tu priču -rekao je Samir.
Meni su one smešne, majka mi je 81 godište, Milena starija od nje i Žana je ista takva i ja sad sa njima tu da se raspravljam, ispod časti mi je tako nešto -rekla je Milica.
Jel onda takve stvari treba da se govore nekome ko može da ti bude majka -rekao je Aleksa.
Ma šta tebe bre briga, vodi računa o svojoj ženi mutavcu jedan -rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Jel možeš da objasniš kako se radi sa tim bitkoinima, pošto je rekla Milena da ne znaš ni o čemu se radi? -rekao je Milan
Ne želim ja nikome bilo šta da objašnjavam, mogu oni da laprdaju ovde šta god žele -rekla je Teodora
Kako komentarišeš Bebičin nastup od večeras? -pitao je Milan.
Meni je katatsrofa ovo, on je kao ustao da mene odbrani, ja sam rekla da nema potrebe neko mene da brani, ne znam čemu ovakva srčana reakcija -rekla je Teodora.
Izgleda da je on jako zaljubljen u Miljanu, u rijalitiju se zaigrao i zato ga boli što je ona sa mnom -rekao je Darjan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š