AKTUELNO

Haotično stanje!

U toku je emisija 'Pretres nedelje'. Večerašnji voditelj je Milan Milošević. Večeras padaju sve maske, ukućani će biti stavljeni na crvenu stolicu i osetiće oštar jezik voditelja Milana. Milena Kačavenda i Milica Veličković ušle su u žestok sukob zbog Mileninog poljupca sa Terzom, iznose jedna drugoj gnusne uvrede.

Foto: TV Pink Printscreen

Milena, šta si ispitala u vezi lažne Lidije Vukićević? -pitao je Milan.
Pa ne znam smehotresni su mi, oni komentarišu da ja kao gorim zbog plasmana. To je smešna priča. Oni čim komentarišu plasmane znači da su se upalili i da počinje taj rijaliti pravi
Ma ko bre komentariše plasmane, to je glupost što priča Tamara Tiktok, ona je totalno nebitna osoba. Lažu i mažu samo -rekao je Bebica.
Teodora je rekla da mi je zamerio Miljanin povratak, ona je rekla da je pravi razlog da se ja direktno mešam u njihovu vezu -rekla je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam potvrdila za to da se Milena obradovala Miljani kao i da se indirektno umešala u našu vezu, kao da pokušava da rasturi vezu -rekla je Teodora.
Kaži bako šta si počela da pričaš za decu, jel si smislila šta hoćeš da kažeš, što baka krene prva da vređa. Rekla si da te hijene podrže da rastave našu vezu. Ti mene komentarišeš kao lažnu Lidiju Vukićević -rekla je Milica.
Kako tebe baka ugrožava u tvojoj vezi, ako je dovoljno jaka ne može niko da je rasturi -rekla je Kačavenda.
Ti si došla ovde sa četvorkama i petorkama i ovde se blamiraš kao ku*vetina neka prava -rekla je Miljana.
Boli te što nisam hteo da te je*em, sedi dole kravuljo -rekao je Terza.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je došla ovde jer misli da će Ana da bude glavna tema do kraja rijalitija i kad je videla da to više nije zanimljivo i da nema temu počela je da se kači za nas -rekla je Milica.
Ja te uslovljavam i govorim ti da ne možeš tako da se ophodiš prema Kačavendi, ali jasno mi je da ti spuštaš loptu takav si ti u svakom odnosu
Moji sinovi kad bi dovodili ovakve metle kući ja bih im sve po spisku. -rekla je Kačavenda.
Šta si došla ovde da se kurčiš devojkama od 20 godina, je li babetino jedna, ajde sedi dole. Folirantkinja ozbiljna koja je došla ovde da mafija, niti ću je videti napolju niti me zanima, kad god mi uvredi nekoga ja ću da joj vratim. Ljubila si se Terzom sram te bilo -odbrusila je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š