AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija ''Izbor potrčka''. Voditelj Milan Milošević dao je reč Mileni Kačavendi, kako bi prokomentarisala rat Ivana Marinkovića i Nikole Lakića.

Foto: TV Pink Printscreen

Sad u pušioni je Lakić je rekao da je pre ''Zadruge 6'' živeo kod Šmizle u Šimanovcima, što meni nije jasno. Kada je trebalo Ana da uđe, ona je bila u haosu oko pripreme, a posle toga dolazi neka Jelena drugarica koju ja nisam znala, a Ana je rekla da je to njena drugarica. Posle toga saznajem da je propala priča da Šmizla uđe, a to je propalo. Posle toga ja saznajem da je Šmizla živela kod Ane neko vreme. Meni tu prestaje da bude jasno išta - kazala je Milena.
Milena, sve je to tačno. Radi se o tome da je Lakić bio dobar sa Šmizlom, živeo je sa ženom i detetom kod nje. Šmizla je bila dobra sa njim, a on joj je okrenuo leđa. Sad se postavlja pitanje zbog čega je za Anu rekao da mu se ne dopada njeno učešće - kazala je Jelena.
Neobično je da neko sa ženom i detetom živi kod nekog?! Ima čestrdeset godina, živi sa ženom i detetom - rekla je Milena.
Ja sam saŠmizlom imao i dobar i loš odnos, ali ona mi se prva našla tu da živim kod nje, jer moja žena i ja smo imali gde tad. Bili smo kod nje četiri meseca, a posle toga su nam se putevi razlišli, šta je tu loše? - kazao je Lakić.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto kada su njeni roditelji divni i bajni, Šmizla posle razvoda nije živela kod njih, nego kod Ane? - rekla je Milena.
Što mene ti to pitaš? Ja nemam šta da krijem. Ja sa Anom nikada nisam bio intiman. Ona sa mnom nije varala Zvezdana. Na kocki jesam bio. Ana je radila s kafom tada - kazao je Lakić.
To je bilo pre dvanaest godina, lažeš kao pas. Ne poklapa ti se vreme nikako - kazala je Milena.
Svi smo u ovog gradu povezani preko nekog - kazao je Lakić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

Autor: Pink.rs