AKTUELNO

Padaju maske!

U toku je emisija ' Pretres nedelje i Izbor potrčaka'. Večerašnji voditelj je Milan Milošević. Noćas padaju sve maske, ukućani će biti stavljeni na crvenu stolicu i osetiće oštar jezik voditelja Milana. Ivan Marinković komentariše podelu budžeta Lejdi Di.

Foto: TV Pink Printscreen

Ništa u vezi vam se ne dešava pa nemate druga posla nego da pričate o nama, svaki dan dobacuje jer traži moju reakciju, naravno da mu je bitno da se zakači na mene. Njemu je uspeh da sredom dobije pitanje. Ja sam rekao da je odlična podela budžeta ali nisam uspeo sve da čujem. Baš me je zanimalo šta su rekli Anita i Anđelo, ali to je već takva glupost što oni pričaju stalno ponavljaju jedno te isto, samo poltroni i mentori i tako konstantno dve fraze prozivaju. Vi ste ozbiljni bolesnici, znam da sam im rak rana ovde -rekao je Ivan.
Ti si sprdnja budalo jedna -rekao je Anđelo.
Žrtvo jedna, ajde marš žrtve -rekao je Mića.
Milion bespotrebnih rečenica izgovoriš i onda govoriš za druge da ti je muka. Kako ti je muka od Lejdi ako ti iste stvari izgovaraš, mislim i nama je ali ne možeš da imaš dvostruke aršine -rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja znam od Anite i Anđela kakvo mišljenje imaju o meni, svima sam rekla svoje mišljenje, rekla sam ono što sam zapazila i što mislim da je bitno da kažem. Nisi čuo od buke Đedoviću, ljudima kojima sam trebala da kažem njihove karakterne osobine to sam i rekao. Ne mogu svakome da kažem da je ološ. -rekla je Lejdi
Lakiću sa kojima je bila odlična je zamerila neke stvari i dala mu srednji budžet, ništa nije rekla realno -rekla je Žana.
Meni kad je Anita pretila ona je mene uvukla u lični sukob sa njom, Matora i ja da smo hteli da se smuvamo to bi se već desilo. Danas kad sam ti prišla rekla sam da te jesam provocirala ali ne prva uvek si me prvi uvredio Anđelo. Ona je meni dobacivala u toj situaciji, ja ne vidim potrebu da ikad prva provociram. Ja sam sa Anđelom normalno pričala u garderoberu, ja sam se odlično pokazala ovih šest meseci i da sutra izađem neće mi biti žao ali vaše mišljenje mi nije bitno -odbrusila je Lejdi Di.
Ja sam jedinka sama za sebe od kako sam ušla i do kraja ću biti takva, ovaj degenerik se zakačio za mene i to što sam rekla da je veza fejk on je osuo paljbu po meni, na svakoj anketi sam mu ja, ja ne znam da li on dr*a na mene ili kad imaju odnose misle na mene. Ja da mi se sviđa Anita ja bih nju ovde otresla prvog dana to treba da bude svima jasno, nije ona neka teška roba. On je na svakoj žurci gledao u Anđelu i razmišljao o njoj -rekla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š