AKTUELNO

Grmi, seva!

Počela je emisija ''Izbor potrčka''. Voditelj Milan Milošević je dao reč Jovani Tomić Matoroj kako bi prokomentarisala podelu budžeta Lejdi Di.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da je Lejdi mogla da bude konkretnija. Tri puta sam je opomenula za to, ali je ona izabrala da govori šta želi. Ova podela je protekla bez ikakvih psovki. Udavila je malo svojim govorom. Mislila sam da će biti malo žustrija prema Aniti i Anđelu jer znam da ih ne voli. Više se pokazala netrpeljivost između ostalih učesnika, nego što je ona pokazala da nekog voli ili ne voli. Ona je danas dokazala da nije moj poltron - rekla je Matora.
Ne, Lejdi jeste Mastorin poltron, a Ivan joj je mentor. Ne vidim da je Lejdi rekla išta drugačije nego što bi rekla Matora ili Ivan. Sve se svodi na to da je Matoru zanimalo šta će da kaže za Anitu i mene. Priznala je da je provocirala nas. Super mi je što sam izvukao to iz nje, jer je tvrdila da nikada nikog ne provocira. Ona je osoba koja je Ivanov istomišljenik. Matora, Ivan i ona se drže zajedno. Nije pokazala da ima svoje mišljenje i svoj stav - kazao je Anđelo.
Ne vidim kako to Lejdi govori šta ja želim? Ne mislim da je tako. Drago mi je što je ona danas rekla sve onako. Drago mi je da je sve što je pričala meni za stolom, rekla na glas. Ponosna sam na nju. Za mene je podela bila jako zanimljiva, iskreno - kazala je Matora.
Čemu potreba da neko Aniti ponavlja nešto što je bilo pre par meseci? Ovde učesnici kad se njima spomene nešto, skaču odmah, ali njoj mogu da spominju sve. Budite malo više realni - kazao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđelo, da si bio malo korektniji prema meni, onda bih ja bila bolja prema tebi - kazala je Lejdi.
Anđelo, provokacije su ono što ti radiš, a druge optužujerš. Ti sediš sa strane i dobacuješ ljudima - kazao je Ivan.
Ćuti, Ivane, ti prvi mumlaš nešto i dobacuješ - rekao je Anđelo.
Ja komentarišem samo tvoj odnos sa tobom. Govorim šta miskim i tebi. Inače, ti što aludiraš da ja nešto branim Matoru, to nije istina - istakao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

Autor: S.Z.