AKTUELNO

Šok!

Učesnici Elite biraju najzlonamernijeg učesnika. Naredni je svoj stav iskazao Nenad Macanović Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Drago mi je što je Gačić ustao i rekao šta ima da kaže. Gačić se obradovao kad je Miljana došla, a sada kreće momenat kad dolazi i on na red da ga pljuje. Terza je spustio loptu sa njom, pa ga je najstrašnije izvređala. Miljana Kulić je najzlonamernija prema svom detetu. Samu sebe je diskvalifikovala, nije mislila na dete - kazao je Bebica.
Izvini Bebice, a kako to govoriš, a Ivan, koji ima dete sa njom, želi majci svog deteta da ostane na ulici? - upitao je Anđelo.
Ja sam rekao šta sam imao. Miljana je celu porodicu zavio u crno. Druga zlonamerna je raspala babetina Žana. Ona je zlonamerna prema sama sebi. Skače za svaku reč. Morališe drugima, a opija se. Treća osoba je Anđela - rekao je Bebica.
Popićešp tužbu, Žana molim i tebe da uradiš isto - kazala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nenad, Uroš i Jovana pevačica. To su tri najzlonamernije osobe - kazao je Ša.
Uroš je najzlonamerniji. Smeje se zlobno, ima samo skrivene namere. U najgorim momentima ljudima staje na muku. Jovana pevačica je druga osoba. Treća osoba je Nenad Macanivić. Izmislio je da sam bila s matorcima - kazala je Miona.
Uroš je najzlonamerniji. Drugi je Boža, jer me sabotira. Ivan je na trećem, jer pokušava da me zavadi sa Lakićem - istakla je Tamara.
Ivan je zlonameran. On je optužio Milenu za parfeme da je uzela od Miljane. Druga osoba je Milica Veličković. Treća osoba je Uroš - kazao je Samir.

Foto: TV Pink Printscreen

Bojana i Anđela su dve najzlonamernije osobe. Anđela s kojom sam od prvog dana je iznela budalaštine o meni. To je jasna zla namera. Treća osoba je Marija. Ona je prema meni zla - kazala je Jovana.
Marija, druga osoba je Uroš, a Anđela - kazao je Munjez.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

Autor: S.Z.