AKTUELNO

Bez pardona, pravo u metu!

U toku je raspodela budžeta ovonedljnog vođe Lejdi Di. Ona je naredni budžet udelila Marku Janjuševiću Janjušu.

Foto: TV Pink Printscreen

Razumem tvoje upadice, znam da imaš loše mišljenje o meni. Od prvog trenutka mislim to. Što se tiče tvoje veze sa Aneli, verujem da ste oboje iskreni. Nas dvoje nemamo preteranu komunikaciju. Mali budžet je jedino realan da ti dam - kazala je Lejdi.
Tako je. Nemoj da se naljutiš na mene, ja ne mislim ništa loše o tebi. Meni je jasno da ti daješ svoj maksimum u rijalitiju i da se trudiš da daš sve od sebe. Trudiš se da ne budeš statista, ali ti loše ide. Nije ovo uvreda, smatram samo da se nisi snašla. Smatram da i da uđeš u neku vezu, niko te ne bi primetio. Nemoj samo da se uvrediš, rekao sam šta mislim - dodao je Janjuš.
Moram da kažem da sam saglasna s Janjušem, iskreno - istakla je Matora.
Majo, ja tebe gotivim, ali mi se nije dopalo sve ono s Janjušem. Smatram da možete da imate normalniju komunikaciju od ove sad. Mislim da možeš biti dobra osoba prema ljudima koji su dobri prema tebi. Jedna si mi od boljih ljudi ovde. Meni je lično žao jer nisi u nekom ljubavnom odnosu. Naša relacija je za srednji budžet - rekla je Lejdi.

Foto: TV Pink Printscreen

Lejdi, imam lepo mišljenje o tebi. Mislim da nisi želela da ideš đonom tokom ove podele, nego da si se trudila da budeš blaga prema ljudima. Dopada mi se kako se ponašaš i ophodiš prema ljudima, iskreno - kazala je Maja.
Što se Đedovića tiče, meni je kristalno jasno kako on ovde bitiše i način na koji komentariše ljude. Mislim da je vrlo jasan u svojim izlaganjima. Volela bih da budem ženski Marko Đedović. Ne provodim vreme sa tobom, ali te iskreno poštujem i cenim, to je ono što mogu da ti kežem. Naš odnos je za mali budžet - kazala je Lejdi.
Tamara, gotivim te, ali su mi tvoji postupci jako čudni. Tvoje ponašanje prema Slobi mi se nije nikako dopalo. Možda je on pogrešno shvatio tvoje postupke, ali to nije način da postupiš onako. Moguće i da sam pristrasna, jer je Sloba u pitanju, ali je na meni da kažem. Prema meni si jako dobra, ali mislim da te u svakom ćošku ima. Mali budžet - kazala je Lejdi Di.
Lejdi, ja sam takva kakva jesam. Radim stvari po osećaju. Krećem se po kući, nemam zle namere, ali tako je - kazala je Tamara.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

Autor: S.Z.