AKTUELNO

Vinula je u nebesa!

U toku je 'Podela budžeta' Lejdi Di, a sada je na tapeti Milena Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogi su komentarisali da se Mileni ne uvlačim, ja sam svojim komentarisanjem dokazala da ti se ne uvlačim, bile smo u sukobu mišljenja, Pet meseci niti sam ja tebi prilazila, niti ti meni. Smatram da sam pogrešila oankvim komentarisanjem, tebi nisam pružila šansu da te upoznam. Bila si mi odbojna celu emisiju. Ja sam promenila mišljenje u pozitivnom smislu, odgovara mi tvoje prisustvo, tvoje šale, smatram da si jako inteligentna. Ranije si me smarala, sada se slažem sa tvojim mišljenjem, ne slažem se da si poltron Marka Đedovića. Smatram da si ovde svoja, volela bih da naša komunikacija ostane ovakva. Naš odnos se popravio sa malog budžeta na srednji - rekla je Lejdi Di.
Marija naš odnos je za mali budžet, nikoga ne slušaš. Skačeš na sve i svakoga, čak ni voditelji ne mogu da te smire - rekla je Lejdi Di.

Foto: TV Pink Printscreen

Božo ti i ja do skoro nismo imali nikakvu komunikaciju, bilo je situacija gde mso imali sukobe mišljenja. Da smo imali sukobe imali smo, sada već duži vremenski period ne provociraš, ja nisam reagovala na te provokacije. Mogu da razumem nekad tvoje postpke, tome mora da se stane na put, nema potrebe za tim, ti mene ako imaš potrebu da provociraš slobodni, ja sam flegma, nekad odreagujem. Naša relacija i dalje jeste 3000 dinara - rekla je Lejdi Di.
Mensure, nemam komunikaciju kao što sa većinom ljudi nemaš, imala sam prilčike da te upoznam na toj društvenoj mreži. Srećno u daljem učešću - rekla je Lejdi Di.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.