AKTUELNO

Šok!

Sledeći mali budžet, Lejdi Di je dala Milici Veličković.

Prvo mi je bila jako antipatična, onda sam je gotivila, pričam o Milici. Desila se situacija juče dok sam se tuširala, tražila sam malo intime, juče se Milica svađala sa Urošem, i rekla sam da tražim intimu, ona je širom raširila vrata i rekla šta je. Gotivila sam je, smatram da se malo zavozala, mislim da je učešće uzela za ozbiljno. Evidentno je da si se zakačila na Mionu i Ša i na Milenu i Miljanu. Mislim da je užas što si polila Uroša domestosom. Mislim da ste Terza i ti pokzali ljubav. Mislim da mu namećeš da se svađa sa ljudima sa kojima si ti loša. Mislim da voliš rijaliti, mislim da si intaligenta, nisi mi antipatična. Moram da ti dam mali budžet i krivo mi je, volela bih da grešim. Drago mi je da ste se pomirili - rekla je Lejdi Di.

Foto: TV Pink Printscreen

U puno situacija se slažem sa njenim mišljenjem, nije mi se svidelo stalno komentarisanje Mensura. Baš je gotivim, mnogo mi je draga, prema meni je divna osoba, našla mi se u mnogo situacija. Pričam o Bojani, mislim da na nju idu veliki napadi, više ljudi skače, pokušava da odbrani i Anđelu i sebe. Po mom mišljenju imate ovde najveći napad, mislim da si dobar čovek, drago mi je da imam takve osobe pored sebe, pokazala si da su ti drage osobe jako bitne. Dobro se nosiš sa svim, nadam se da će naša komunikacija ostati ovakva, srednji budžet- rekla je Lejdi Di.
Da li si saglasna da se Bojana kači na Anđela i Anitu? - pitao je Lakić
Tačno je za si se zakačila na nas - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekla za Mensura, ona je imala mišljenje o njima i iznela ga je - rekla je Lejdi Di.
Hvala ti Lejdi na budžetu, pare me ne zaniamaju, i to me ne zanima. Cenim tvoje mišljenje, što je retko, sviđa mi se kako objašnjavaš budžete - rekla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: A.V.