AKTUELNO

Priznao sve!

Naredni Darkov sagovornik u Šiša Baru je Samir Ramović. On je progovorio o svim aktuelniim dešavanjima u Beloj kući, kao i o njegovom turbulentom odnosu sa Milenom Kačavendom.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako si Samire? Kakva su trenutno dešavanja u Beloj kući? -pitao je Darko.
Došao sam do tog momenta kad ni sam ne znam šta ću sa sobom. Ne razgovaram trenutno sa Milenom. Imali smo sukob mišljenja i rekli smo jedno drugom razne stvari, ona je povređena zbog nekih stvari koje sam ja uradio i ona je svašta rekla, nekako je to sve bezveze. Ja sam trpeo nešto u sebi i trenutno nismo ni u kakvom odnosu. Počeo sam opet da ulazim u pušionicu i sad imamo neki drugarski kontakt -priznao je Samir.
Smatraš sebe znači krivim na neki način? -pitao je Darko
Bio sam siguran da ćemo opet da se pomirimo i kad smo spremali pesmu za elitoviziju obnovili smo naše druženje i opet sam video tu neku njenu drugu stranu. Ona ima neki odbrambeni mehanizam, dosta poznaje šta ovde može da se desi i kako neki ljudi mogu da reaguju ako ona napravi neki korak. Smatram da je dosta drugačija vani i sačuvala je neko dete u sebi, kad smo se smejali i pevali za nastup ona je rekla da je boli glas i na intervjuu za nastup smo se smejali i gurkali. Posle recitacije sam bio siguran u to da se više nećemo posvađati i onda posle 3 dana napravim glupost kao da neko upravlja sa mnom -rekao je Samir.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ti se zbog njenog odnosa sa Terzom pojavila ta ljubomora? -pitao je Darko.
Ja sam izabrao pogrešan način na koji ću da ljubomorišem, nemam ja pravo bilo šta da pričam jer smo ipak mi drug i drugarica . Ali ja sam i dalje zaljubljen čovek i onda je normalna ta neka pojava. Ona je odreagovala u tom trenutku loše jer se verovatno iznervirala zbog nekih postupaka pa me ispolivala kafom, ali ona radi neke stavri zbog rijaltiija i vidi se da pazi jer mi je rekla da može svaka reč da me košta ovde. Koliko god da je jaka vidim da je neke stvari uzdrmaju. Spontano su nam se dešavale neke stvari dok smo bili u lepom odnosu, dešavalo nam se da smo baš prijali obostrano jedno drugom, ali onda kad su počela da stignu pitanja od gledalaca i da je ukućani zezaju ona se totalno odaljila -rekao je Samir.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.