AKTUELNO

Šok!

Nakon odgledanog priloga u kom su gledaoci imali priliku da vide odnos Miljane Kulić, Darijana Radomirovića i Sneže Kušadasi, što možete pogledati OVDE, voditelj Darko Tanasijević porazgovarao je u Šiša baru sa Darijanom.

Zagrlili smo se, popričali i bilo je sve u redu. Obavestila me je da nismo raskidali, govorili smo o mom egu. Ja ego spuštam, a ona smanjuje osornost da bih ja mogao da joj priđem - rekao je Darijan.
Da li smatraš da ti se tako umanjuje muškost kojoj težiš i želiš da održiš - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, ali sam zbog nje voljan da svašta nešto spustim i pojedem - rekao je Darijan.
Uvek je svoje greške i loše postupke pravdala time da su partneri izazivali to u njoj. Tebe mnogi mogu da pitaju da li se plašiš da ćeš proći kao Zola i Bebica - pitao je Darko.
Ne plašim se. Smatram da svačija veza budi drugačije u ljudima, trudim se da je učim. Mislim da smo svi različiti likovi, nemam problem da pročitam i mislim da mogu lekovito da delujem na nju. To da li će ona proći kao Kušadasi, našao me neki prevarant na fejsbuku, gledam kako sam prošao. Kritike Miljane da je blamiram su bile opravdane i kriv sam - rekao je Darijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Razne prljavštine smo čuli i sa tvoje i sa Snežine strane. Ako je ona takva, najgora, ovakva i onakva, šta si tražio sa njom - pitao je Darko.
Branio koliko sam branio, nisam je branio, pokušao sam ali nisam mogao. Stvari koje govori o meni, sada se mnogo obuzela laganjem i prevrtanjem, neću da demantujem osobu koje otac može da se odrekne javno zbog stvari koje radi. Ona mi se predstavila kao jedna osoba, a za ružne stvari imala je teške argumente u koje sam ja poverovao, tipa ono da je porodica kidnapovala. Ja sam ovde video njeno pravo lice. Ne mogu da kažem, gledala me je kao Boga. Napolju se predstavila maltene da je nevina. Za trojku sam saznao ispod pokrivača - rekao je Darijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Što Miljani spominješ Zolu - pitao je Darko.
Ne spominjem, ona misli na njega i pričinjava joj se Zola - rekao je Darijan.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.