AKTUELNO

Svađa ne prestaje!

Nenad Aleksić Ša se žali Marku Đedoviću na Mionino ponašanje, smatra da će ga totalno izludeti njenim provokacijama i uvredama. Nakon toga je nastavio da se vređa sa Mionom i da joj zamera stvari oko bivšeg dečka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne znam šta više da uradim, da budem dobar, da naučim da letim jel tako? Ajde Maki reci mi gde grešim, iskreno mi reci, pa da promenim to. Ja ne znam više šta da radim tri meseca, ako neće da bude sa mnom neka mi kaže ajde majmune mrš odavde i to je to, ako me voliš ne govoriš mi takve stvari. Ajde da je to jednom što radi nego je to svaki dan po ceo dan. Ja ne znam kako izgledaju loši ako sam ja najgori -zapenio je Ša.
Ne znam Ša šta da ti kažem ali samo se smiri, šlog će te opaliti. Ti se totalno izobličiš kad se iznerviraš. Ajde da vi imate neke teške probleme pa da razumem ali ovo su gluposti. Ona ti je neka čudna žena, ne znam šta da ti kažem -rekao je Đedović.
Jel sam ja neka pede*čina da me zove ženski petko, ne možeš takve izjave da imaš kad nekog voliš. Zamisli kad se ovako jede čovek, jel treba neku bolest da dobijem zbog nje, dobiću šlog zbog nje. Ja ne znam gde više da pobegnem od nje -rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Miona oko čega ste se vi uopšte posvađali? -pitao je Đedović.
On pravi haos i govori mi da jedem go*na i da pušim ku*ac, stalno mi zamera neke stvari i zato sam ja njemu izgovorila neke stvari. Iritantan je i podiže mi tenziju zbog ofingera jednog. On je si*a jedna -rekla je Miona.
Ma si*a ti je onaj tvoj pušač ku*ca što se je*e u bulju, to si i sama rekla. Ne voli me Anđelo i to je to, to je neka druga stvar -rekao je Ša.
Vi se svađate oko nekih budalaština i toliko se nervirate da ja ne mogu da verujem -rekao je Đedović.
Ja njemu govorim da je bolesnik zato što izjavljuje da idem da se obučem u kuću da bih njega provocirala. Ku*či se nadamnom, to može sa nekim drugim da radi. Jel debilno da neki dečko priča preko mene da pitanjima da mi govori lažeš, lažeš -rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.