AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija 'Nominacije', učesnici biraju između Uroša Rajačića i Jovane Cvijanović, koga će sačuvati, a koga nominuju. Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Borislavu Terziću Terzi.

Što se tiče Uroša rekao sam ti sve, da se ne zalećeš, da praviš budalu od sebe. Moram da ti zamerim rečenicu kad ti je Ivana rekla da ne ideš u izolaciju, to ne treba da radiš. Što se tiče tvog odnosa sa Jovanom rekao si da nećeš ništa ozbiljno, što se tiče Jovane, zameram ti ono sa Milicom, glupo je što imaš odnose a nisi u vezi. Ostavljam Uroša, šaljem Jovanu - rekao je Terza.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je on ober seljak, volim kad se moj dečko sprda sa njim. Što se tiče Jovane, ne sviđa mi se ovo što sam čula da je imala odnose sa nekim prema kome nema emocije - rekla je Teodora.
Ona je sama rekla da ne bi imala odnos sa nekim prema kome nema emocije - rekao je Bebica.
Njena pi*ka, njena stavr - rekla je Matora
Ja to ne mogu da radim, meni je to užas. Ostavljam Jovanu, a ovog degenerika šaljem - rekla je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Već sam pričala, sa Urošem sam u dobrim odnosima, rekla sam da ću sve da vas raskrinkam. Nije mi Uroš jasan u ovom odnosu, Jovana izabrala si ulogu u rijalitiju, ti si fejk, ti Maji nisi bila drugarica. Uroš te ne zanima, imaš emocije prema Janjušu. Pošto je Janjuš povezivan u odnosu sa Majom, zato si bila. Imaš pet verzija priče, ja pričam o tvojim postupcima. Ti za sve pričaš da je tvoj cirkus, znači fejk. Ona pravi sve budalom, laže, krade, ona je ušla u bilo koji odnos, ona je htla da bude bitnija od Maje kako sam ja shvatila, sve što radi je fejk, ona je fejk. Šaljem Jovanu, ostavljam Uroša - rekla je Bojana

Foto: TV Pink Printscreen

Maja je malo isfrustrirana Uroševim ponašanjem, mislim da je Maja iskoristila Jovanu. Ja ću reći konkretno, Jovana je jako fina i darežljiva osoba, svima čini, mislim da je nesrećna u ljubavi i našla se sa Urošem jer je i on nesrećan u ljubavi. Jovanu ću ostaviti, Uroš me je razočarao, mislim da si bio sprdnja Janjušu, sada si cirkuska budala ovde. Šaljem Uroša, ostavljam Jovanu - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Super su, poslaću njega, ostaviću nju - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče njega, Milica je ubola u centar, mislim da si mogao dobro da ploviš rijalitijem, malo si se zavozao, budi svoj, nemoj da prave budalu od sebe. Cvijanovićka vrlo dobro znaš moje mišljenje o tebi, ne moraš da se eksponiraš i ističeš, sačuvaću Jovanu, šaljem njega - rekao je Lakić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se sa Jovanom od početka dok nije rekla da sam ja izdajica na anketi, htela je da se uvuče Maji, fejk si, rekla si da ne možeš da zamisliš da ljudi imaju loše mišljenje o tebi, pohvalila si se meni da si imala se*sualne odnose, lažov si. Vrline, nesebična si, draga si mi, sad loše, svako te navlači na nešto loše, rekla si da si devojka za ozbiljnu vezu, a onda si imala odnose. Ogovaraš ljude, devojka si lažov folirant. Šaljem Uroša, ostavljam Jovanu- rekla je Slađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: A.V.