AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija 'Pitanje novinara', u ime porta je novinar Darko Tanasijević koji je naredno pitanje postavio Ivanu Marinkoviću.

Da li su sada manje fejk jer imaju problem ili su još više fejk -glasilo je pitanje.
Ja nisam u toku, vidim da su neke društvene mreže, u njihovom uzrastu je da imaju ovakve svađe. Ja ne mogu sebe da zamislim da imam takve svađe - rekao je Ivan.
Da li Anita treba da popusti, ili treba da pusti Anđela da ih vodi kroz odnos -glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni treba da se dogovaraju kako će, ali mislim da treba da plove do juna - rekao je Ivan.
Da li si krenuo bogougodnim putem što bi Kačavenda rekla -glasilo je pitanje.
Ja ne komentarišem ni Ša ni Mionu što su ozbiljniji, ali mislim da je ovo normalno da imaju ovakve svađe, nisam ih pratio,svaki period života budemo zreliji - rekao je Ivan

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih da prokomentarišem Ivanov komentar, putem spasenja je krenuo i bogougodno. Baš jedna iskrena osoba. Ironičan je bio, jer ne želi da trpi komentare drugih, mislim da mu je mišljenje na pola. Ne mislim da misli da su fejk, samo hoće da bude suprotan - rekao je Đedović.
Šta ti misliš o svađi Anite i Anđela -glasilo je pitanje.
Idiotizam klasičan, ako kreneš tim mišljenima i hipotezama, to osudi svaki odnos na propast, to je budalaština. On ako hoće da te prevari promeniće broj od brivše u Đedović novi, i rećiće bio sam sa Đedovićem na kafi a ja ni ne znam gde je. Što bi se ja nervirao, ako može da mi bude lepo, ako se nastavi, idu u propast. Njoj se ovi strahovi neće zaustaviti dok ne izađu - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Bojana da čujemo tvoje mišljenje -glasilo je pitanje.
Ja neću biti blaga, to što Anita zahteva, to je radila sa Matorom na početku, ja sam argumrntima pokazala da su fejk. Ja je smatram glupom osobom. Da je išlo prirodnim putem pa i ajde, mnoge stvari koje je i on izgovorio su nju dovele da razmišlja, ona upija sve šta priča. Meni su mnoge stvari jasne, i čim izađem sa argumentima niko ništa - rekla je Bojana.
Sto puta sam je demantovao, ni jedan argument nije dala, čuo sam sa se njena sadašnja ili bivša devojka ljubila sa Sarom Marbeljom - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

To je ono što ja pričam, nema da me demantuje nego se hvata za Marbelju - rekla je Bojana.
Kako nemam argument, ti si presmešna, Bojana ima dimenzije i mašte, ja ne govorim o dimezijama i neuračunljivosti, da li se Sara poljubila sa Sarom - rekao je Anđelo.
Nisu - rekala je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Inspektorka je liberalna, i ne smeta joj ništa, a kako bi reagovala da se poljubila sa Lukom Majčicom, to je haos - rekao je Anđelo.
Ja vidim da ne može argumentima pa je uario na mene. Daću mu brojeve mojih bivših jer voli u sve da se meša - rekla je Bojana.
Ona pet meseci neće da prizna vezu, a ja u vezi posle 10 dana - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: A.V.