AKTUELNO

Šok!

U toku reklama, pre početka emisije u Pabu su sedeli Lepi Mića i Anita Stanojlović, koji su razgovarali o Anitinom odnosu sa Anđelom.

Nije stvar u poverenju - rekla je Anita.
Znaš sa koliko stvari se ja i Sneža ne slažemo, po to nije razlog za raskid. Moraš da veruješ u sebe, nisam hteo da vam dajem savete, moraš da shvatiš da veruješ u sebe - rekao je Mića.
Ali ja ne verujem - rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Moraš, uvek je stajao za tebe, realno pričaj, Anđelo ja bih voleo da ispuniš šta ja želim, a ne da digneš nos - rekao je Mića.
Probala sam, mi ne pričamo uopšte, svako legne na svoju stranu, ne pričamo tamo, već tri četri dana - rekla je Anita.
Umesto da uživate na ostrvu, boli te k*rac ko će da ga zaprati, muškarcu veruj dok te ne izda, a ne sad ti da maštaš. Sa Slađom što manje o intimi, malo je morbidno - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam ljubomorna na nju - rekla je Anita.
Kad god me nisi slušala na*ebala si, podžavam te uvek kad radiš dobre stvari, on me muško dete, majka ga razmazila, lepuškast je, imao je tu vezu sa Teodorom ozbiljnu, moraš da ga razumeš. Moraš da poštuješ, nemoj da ga ponižavaš, ti si nešto ozbiljno, kad nešto pukne to je to. Nemoj da radite neke stvari koje su loše, ako ti ja kažem sine loše je tako je, veruj Mići. Neće te ostaviti, poniziti, ali i do tebe zavisi - rekao je Mića.
Ali ti znaš kakva sam ja u vezi skroz sam se promenila - rekla je Anita.
Opušteno, popričaću ja sa njim. Ovde si dama, ne kvari to, prvi put ti se pruža da ti sve legne na svoje. Nervozno pače - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: A.V.