AKTUELNO

Isterali sve na čistac!

U narednom video-prilogu prikazanom u emisiji ''Gledanje snimaka'', prikazan je razgvor u kom Darjan Radumirović priznaje da bi bio voljan da živi u Nišu sa Miljanom Kulić, ali ne u kući njenih roditelja.

Foto: TV Pink Printscreen

Darjane, ti si rekao da ne bi mogao da budeš prizetko, a neki gledaoci su protumačili kao atak na Bebicu? - kazala je voditeljka.
Ne. Smatram da takvi muškarci koji žive kod žene u kući gube muškos, nemaju dostojatstvo. Za mene je to ispod časti. Rekao sam da bih gađao neke gradove poput Niša i Novog Sada, ali bih akcenat stavio na Novi Sad - kazao je Darjan.
Sedi, sad si us*ao sve.,Moj sin Željko je vezan za moju porodicu, kako i oni za njega. Njemu su svi posvećeni, a ja nikada ne bih dozvolila da odvojim sina od bake, odnosno Marije. Darjana niko ne tera da bude prizetko, ali bih volela da živim u Nišu, jer mi je tamo moja porodica. Ako me voli, mora da se prilagodi. Ja sam se opekla u nekim odnosima iz prošlosti, pravila sam se gluva i slepa, jer sam volela, a to me je koštalo. Darjan mora da e potrudi kako bi imao priliku da upozna mog sina. Ja se za sad osećam poštovano, cenjeno i voljeno i to je tako - kazala je Miljana.
Sve ovo sam ja čula već kad smo Darjan i ja počinjali našu vezu. Dogovarali smo se da živimo zajedno, a on je voljan bio da uradi sve što sam ja želela. Darjan je manipulator i muška sponzoruša. On zna da Miljana ne može da odvoji dete od bake i dete, pa je zato sve ovo rekao sad kako bi ispalo da ne želi da živi u kući njenh roditelja, a zapravo želi da živi - rekla je Sneža.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si jako zavidna. On ti je bio dobar dok ste bili zajedno, a sad odjednom ne valja čovek. Snežo, govorila si da je idealan, nemoj sad da menjaš izjavu tako - kazao je Janjuš.
Ja predviđam Darjanu i Miljani ulazak u ''Elitu 8''. On je pikirao Miljanu, želi nekog ko je poznat javnosti poput Miljane. Darjan ne preza kako da dođe do cilja. On je ozbiljan go*nar i manipulator. Jeo bi go*na samo da opstane ovde. Ona se nije zaljubila, ali želi pažnju - kazao je Lakić.
Lakić je prvi koji bi prodao du*e za rijaliti. Mislim da između Miljane i Darjana ostoje emocije - kazala je Marija.
Mene ne zanima ko će meni ovde nešto da zameri. Ja sam ovde sve objasnio, uživam u odnosu sa Miljanom - kazao je Darjan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.