AKTUELNO

Haos!

U toku je emisija 'Pitanja gledalaca'. Večerašnji voditelj je Milan Milošević. Ovo je noć u kojoj vi rešetate sa intrigantnim pitanjima. Milan je postavio naredno pitanje za Terzu i Bebicu.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto dozvoljavate svojim devojkama da toliko pljuju Đedovića i Milenu u duetu?
Ne verujem da Milici pljuje Đedovića ali Milenu nešto baš i ne gotivim, ne mogu ja da joj zabranim koga će da voli a koga da ne miriše. Milica nikad nije imala lepo mišljenje o Mileni.
Za Đedovića uvek govorim da mi smeta što uvek brani Terzu, ja njega poštujem samo me to nervira. Oće da mi ubaci u usta da ne volim Terzu. Ja se ne raspravljam sa njim zato što znam da nisam pametnija -rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti bi volela da postaneš voditeljka, jedino da dovedeš neke afteraše da ovde budu pa da budeš na istom tereu, sa svojom inteligencijom šta možeš drugo -rekla je Kačavenda.
Možeš da budeš baba Bebici a ljubiš se sa njim na blic, sram te bilo bre. Ja ti se ne tresem zato što si se nafurala na nekog mafijaša. Ne smatram te nešto inteligentnom nemoj da se uvrediš. Ti ćeš meni mamu i babu da komentarišeš glupačo jedna bre, sedi dole -rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.