AKTUELNO

Zaratile!

U toku je emisija 'Pitanja gledalaca'. Večerašnji voditelj je Milan Milošević. Ovo je noć u kojoj vi rešetate sa intrigantnim pitanjima. Voditelj je sledeće pitanje postavio Milici Veličković.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto je bitno koliko puta se presvukla Miona? -pitao je Milan.
Ja ne znam koliko se puta presvukla Miona, znam da se on presvukao 4 puta, jer su imali raspravke zbog toga. Za Mionu sam rekla šta god da obuče da ne može da iznese. Maja da obuče džak može da iznese a ona ne može ništa -rekla je Milica.
Milice ti si opsednuta našim odnosima. Ne ložiš se na mene ali itekako te je rijaliti baš uzeo pod svoje, tebe i Terzu ne komentarišem a ti nas ne vadiš iz usta. U vezi ako ti je stalo moraš malo da povedeš računa o svom ponašanju. Kad bi se malo više bazirala na vašem odnosu možda bi va,m i bilo bolje a ne da komentarišeš druge parove. Deluje da si jako opsednuta kao da te melje rijaliti -rekao je Ša.
Mene zanima sve, ja sam tračara ne znam da se iskuliram. Deluje tako ali ja ne mogu da budem ljubomorna na jednu Mionu, nisam iskomplesirana na fizički izgled. Kad neko na ulici prođe komentarišeš to. Vi ste mi sad zanimljivi, ja nikada za naš odnos nisam rekla da je normalan -rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne znam akd je ona spazila koliko sam se puta presvlačila, pokazala je da je ovde budala i da joj se sviđa Ša. Ne znam šta se gasira ovde, neću da se ložim na njene prozivke, umesto da komentariše svoju vezu ona samo komentariše Mionu i Ša, devojko totalno si opterećena i ološ si od čoveka
Vi ste meni najveći predmet sprdnje, ja sam rekla da i zvala policiju da mi neko govori gde treba da gledam i kuda da se krećem, ja njemu da objašnjavam neke proste stvari ne želim, ja sam za Orozovića to rekla jer je bila na istim afterima kao što sam ja -rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.