AKTUELNO

Opa!

Milena Kačavenda i Marko Janjušević Janjuš u novom izdanju radio emisije "Amnezija", ugostili su Slobu Josipovića, koji je ovom prilikom priznao da mu se dopada Tamara Glavonjić.

Kako se tebi čine ove veze kao nekom analitičaru - pitao je Janjuš.
Verovatno i ovaj ograničen prostor utiče na sve to, emocije budu poljuljane. Ispade sada Milena glavni krivac, ja sam bio prisutan to sa nogom, Milica je čak i ušla i nešto se sa Terzom, nije bilo ništa degutantno. Jako je teško izdržati sam u ovom prostoru i kada vide da imaju povratnu informaciju, onda uđu u veze. Teško je posle izaći jer se ljudi naviknu jedni na druge - rekao je Sloba.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li misliš da guše jedni druge i da je provođenje 24 sata gušenje za parove - pitao je Janjuš.
Pa jeste, ni sa porodicom ne provodimo 24 sata - rekao je Josipović.
Deluje mi da ima Tamara tiktok simpatije prema tebi, ja sam samo to čula i bilo je zezanje. Zanima me, je l' ima simaptija između vas dvoje i šta je tu tačno Lakić uradio ili šta je već, nisam skontala - pitala je Kačavenda.
Tu je mene više razočarala Tamara, niko drugi. Mi danima pričamo, najviše u garderoberu, planirali smo neka letovanja. I onda dođe žurka gde ona ode sa jednim muškarcem, pa je neko mazi po ruci na debati, pokušava da me pravi ljubomornim. Da, sviđa mi se Tamara - rekao je Sloba.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li se ja nalazim u manastiru ili u rijalitiju?! Svako je u Pulu dobrodošao, pozvala sam sve. Sloba i ja smo od početka rijalitija se družili u jutarnjim satima...Mi ne pričamo zadnjih pet, šest dana, sednem samo kada su tu svi, nismo samo ti i ja - rekla je Tamara.
A šta pričamo u garderoberu - pitao je Sloba.
Pa šta pričamo, hajde reci! Reci mi konkretno, reci ljudima konkretno. Ja sam slobodna devojka, opuštena i sprdam se sa svima. Je l' misliš da se ja sa Nemanjom zezam?! Važi, problem je u meni, igram rijaliti - rekla je Tamara.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.