AKTUELNO

Pljušte prozivke!

U toku je još jedna debata. Učesnici danas debatuju o tome ko više laže, žene ili muškarci.

Foto: TV Pink Printscreen

Jako interesantna debata, Njegoš je otkrio da ništa ne veruje ženama kroz njegova dela, svi su podložni lažima i manipulacijama. Ovde smo se dotakli sportista koji imaju puno novca pa to dele sa svojim devojkama, koje njih varaju dok su oni na pripremama, a i oni njih varaju sa drugim atraktivnim ženama, tako da što se tiče varanja oba pola podjednako varaju, ne možemo mi da prevagnemo na jednu stranu -rekao je Mića.
Ovakve kante se vode na trojku, ovakve papilotne, sintetika i ostale, neće sigurno neke normalne devojke -rekla je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije slep onaj koji ne vidi, nego onaj ko ne želi da vidi, ja sam uvek saznala sve kad me je dečko varao u Crnoj Gori, Darijan je sve demantovao svojim lažima, njemu je odgovaralo da me laže, pa samo neka laže na kraju će završiti kod Miljane -rekla je Sneža.
Žene su jako spretnije u laganju, muškarci su hvalisavi i prepričavaju to drugima, dok žene to mnogo bolje skrivaju, zato smatram da žene mnogo više varaju jer su spretnije i nemaju potrebu da se hvalisaju. Ovde mogu da se iznesu dokazi na pinku da je Sneža rekla da želi da se priča da smo u braku kako bi imali veću težinu i kako bi napravili određenu priču -rekao je Darijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.