AKTUELNO

Ne štedi je!

Marko Đedović seo je u pušionicu sa Anđelom Šparavalo i Bojanom Pavlović, te je dao sve od sebe da objasni Anđeli kakve posledice će trpeti zbog svog ponašanja i laži koje je izrekla.

Gde ćeš ti kada izađeš odavde - pitao je Đedović.
Pa kod mame i tate - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

A šta ćeš ako pomru?! Ti da piješ kafu na trgu sa mamom i tatom, da vas potamane lopatama...Lažeš i ti malo pod pokrivačem, malo dodaš da ne možeš da kažeš da je voliš i tako dalje, jao, pa nemoj meni to - rekao je Marko.
Ja ne verujem nikome u kući, ne samo ovoj devojci...Ja sada sa njom da budem napolju, šta će biti?! - rekla je Anđela.
Ma gde ćeš biti, dođu ti mama i tata, drugačije je kada ih budeš videla i kada te budu uhvatili pod svoje, kada se budeš usr**a...Moraš da budeš svesna težine onoga što radiš. Ti imaš teret ozbiljan na leđima, ti ćeš da kažeš: "Ne znam šta mi se desilo, rijaliti, zatvoren prostor", jer su tvoji već našli razloge za to, pa ćeš da kažeš da su za sve u pravu. Ti si se samo upetljala u sopstvene laži - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

To da, upetljala sam se...Ja sam rekla da sam htela da se operem - rekla je Anđela.
Šta ćeš ako se ona odvoji od tebe i vrati se bivšoj?! Šta ćeš tada - pitao je Marko.
Reći će da je bila greška - rekla je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mogu da znam šta će se desiti unapred, kako mogu da znam?! - rekla je Anđela.
Ja još uvek nju analiziram, isto tako s njom pratim sled događaja. Ja imam argumente za i protiv - rekla je Bojana.
Ti si razumnija, zamisli baba joj gekne?! Šta će ti to na grbači. Do smrti tvoje ćeš biti u prvom planu ako se nešto desi. Ja kad bih te pipnuo, meni bi tvoja baba bila na pameti...Zamisli kako je bratu tvom, ode u školu i oni mu kažu: "Sestra ti se pr*a po televiziju". Nisi ti direktno kriva, ali nosiš na savesti. Šta ćeš ako ti baba umre?! Je l' si ti svesna da te na sahranu neće pustiti?! Je l' si svesna da će te otac ceo život kriviti za smrt majke?! Ja pazim kako ću da se izrazim, pa moje prijatelje će biti sramota šta ja pričam ili radim, o porodici neću ni da pričam. Tvoj brat više nema normalan život, je l' ti je to jasno?! Upropastila si mu život - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.