AKTUELNO

Šok!

U toku je biranje najnepažljivije osobe u Eliti. Naredna na redu da iskaže svoj stav bila je Miona Jovanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Uroš je pokazao da je najnepažljiviji jer nije pokazao zahvalnost prema ljudima koji su mu podarili nešto kao znak pažnje. Majčica takođe, kao i Stefani - kazala je Miona.
Izgleda da od menje pažnju ovde očekuju razni degenerici. Smatram da mi stalno pratite svaki korak. Matora, Milena i Ivan neka budu - kazala je Jelena.
Miljana nije pažljiva prema svom zdravlju i svom životu. Ovde ste je vređali jer je nepažljiva, lakoverna i jer je pokazala da se lako zaljubi. Nije potrebno da je vređate zbog toga.
Sve ovo što si rekao o Miljani ne misliš. Ona ti je predmet sprdnje - kazao je Lakić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si bre svojoj porodici okrenuo leđa. Našao si klinku, napravio joj dete i ostao bez najdražih, a Ivan Marinković ti glumi porodicu. Sram da te bude - kazao je Ivan.
Ćuti, seljaku. Nauči prvo kako se govori - kazao je Lakić.
Uroš Rajačić, Stanić i Lakić - kazao je Darjan.
Darjan je bio prema meni nepažljiv. Od njega za rođendan nisam dobila ni rođendansku tortu. Ivan je drugi, jer imaju slične osobine njih dvojica. Treća osoba je Anđela jer nije pažljiva prema svojoj porodici - kazala je Snežana.

Foto: TV Pink Printscreen

Uroš Stanić je prva osoba. Druga je Jovana, a treća Teodora - kazala je Tamara.
Matora prema sebi nije pokazala nikakvu zahvalnost, a na drugom mestu je Teodora zbog odnosa sa Nenadom. Na trećem mestu je Jovana pevačica - kazala je Lejdi Di.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.