AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U toku je raspodela budžeta ovonedeljnog vođe Pavla Milevskog Pabla. Naredni ko je bio na redu da dobije budžet bila je Teodora Delić.

Foto: TV Pink Printscreen

Moje mišljenje se nije promenilo. Smatram da nisi 100% iskrena prema Bebici. Smatram da si ušla s njim u odnos zbog neke zaštite i sigurnosti. On ti sprema, pere i obitava oko tebe. Možda si se malo zaljubila, ali me u to nisi ubedila. Ne treba mene da uveravaš, ni nekog drugog, ali smatram da ti ni Bebica ne veruje. Imala si spade sa Gačićem i Munjom. Dozvolila si Munji da te poljubi u vrat, meni nije jasno da si tako nešto dala - kazao je Pablo.
Ne sećam se da me je poljubio u vrat. Možda jeste u obraz, ali u vrat ne - istakla je Teodora.
Ja prema Teodori nikada nisam imao neke skrivene namere, to i Bebica zna. I da jesam, ona je moja drugarica - kazao je Munjez.
Darjane, tebi isto ide tri hiljade. Mislim da Miljana s tobom ne misli ništa ozbiljno. S tobom se samo šali i zabavlja. Drži se, Darjane - kazao je Pablo.

Foto: TV Pink Printscreen

Aleksa, tri hiljade. Ne znam ni kakav si, ni ko si i šta si. Nisi iskren bio tokom podele bidžeta. Ne smatram te nekom doborom osobom, jer ni ne znam kakav si - kazao je Pablo.
Danki dajem tri hiljade. Dobra si devojka, ali mi se ne dopada tvoja energija. Nemam loše mišljenje o tebi - kazao je Pablo.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.