AKTUELNO

Bez ustručavanja!

Ivan Marinković, nakon odgledanog priloga u kom su gledaoci imali priliku da vide česte sukobe Ivana i Miljane Kulić, on je bio gost kod voditelja Darka Tanasijevića u Šiša baru.

Tvoje suočavanje sa Đedovićem. Skinuli ste rukavice i rekli šta mislite, on je negde optužio tebe i Jelenu da koristite Matoru zarad vašeg ličnog okršaja, a ti si stavio upitnik na njegovo prijateljstvo sa Matorom - rekao je Darko.
Ja sam zgrožen ponašanjem i kompletnom situacijom. 80 odsto kuće. Ne sećam se, prošle sezone i one koje sam gledao, da je više bilo sujetnijih ljudi. Đedović nas je vrlo lepo dočekao kada smo došli Jelena i ja, ali je vremenom pokazivao svoju netrpeljivost. Osetili smo i Jelena i ja. I ono što sam ja rekao u jednom trenutku, mislim da je Marko toliko autoritet stvorio, za šta nemam ništa protiv jer su drugi dozvolili da im orkestrira...Ja verujem da je Marko video da to kod mene ne može da prođe, pa je zato počelo tako. Mi smo to veče kada je taj klip bio, Jelena je primetila i tačno sam znao da Marko nešto priča - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog čega smatraš da nije pravi prijatelj Matoroj - pitao je Darko.
Ja ne mogu da se ne setim kako je Marko Đedović je**o mater Aniti kada je bila ona frka. To ti je ono kao: "ona je odrobijala to svoje, pa nam je najbolja". To mi je nelogično, jer ne vidim bliskost Đedovića ka Anđelu i Aniti, nekako mi je prirodnije, logičnije i kumovski da bude bliži Matoroj. Ja mislim da je Đedović znao da će da se desi ovo za Mateu. Ne kažem da je on to uradio, ali mi je nelogično da je blizak toliko sa Anitom i Anđelom - rekao je Ivan.
Da li su istinite sumnje i pretpostavke da je tvoja jedna od namera bila da rasturiš Đedovića i Kačavendu - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Da. Ja mislim da se Đedović i Kačavenda veštački druže. Kačavenda je neko ko je prvi put u rijalitiju, a već je imala dobru podlogu za rijaliti, imala je dugo vremena da se sprema. Vrlo je perfidna i vrlo je temeljna kada se priprema i kada bira sebi društvo. Prvo, što sam ja video napolju, jeste da je neprirodno druženje Kačavende, Đedovića i ove Radmile, ja sam otpisao Žanu, što je Kačavenda vrlo brzo prihvatila. Kačavenda igra tripl igru, da je to neverovatno. Ima zaštitu...Mislim da se njih dvoje veštački druže, ne idu mi - rekao je Ivan.
Budući da si ovih dana imao rasprave sa Anđelom, kakvo je tvoje mišljenje o njemu - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Nepromenjeno je, nemam snage da se raspravljam. Ja ne mogu od 20 ljudi, skakača, da razgovaram sa ljudima. Čekam da se raskreči ta degenska ekipa koja je oko njih. Nemoj neko da mi kaže da je Anđelu, sa njegovim "CV" s kojim se predstavlja ovde, druženje sa Marijom Malivuk, Božom Džonsom i Slađom Blindom, koji nemaju ukupno 3 ipo grama mozga zajedno. Klasično tipovanje Anite. Anita će sada da se zaljubi, ako već nije, kao tetreb. Guraće je do kraja - rekao je Marinković.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.