AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija nominacije 'Nominacije'. Nominovani su Uroš Rajačić i Jovana Cvijanović voditeljka Ivana Šopić dala je reč Jovana Tomić Matora .

Od čega se ovi ljudi peru, što su se ljubili ispod pokrivača, Uroše od čega se pereš. Mladi ste sprdajte se. Maji sve oprašta, a Jovani zamera, vi niste za ludnicu mi smo. Rekla sam ti sve šta ti zameram, nisi normalna. Ostaviću Jovanu jer je bogougodna prema meni šaljem Uroša - kaže Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Malo da pustiš korenje što se tiče muzike, naš odnos je kul. Ušao je sa forom jedna, druga, treća ali mu fali samo rijaliti iskustvo. Dao si povoda Jovani, Maja ako mu zavrti repom, bacila mu je šapu. Maja kontroliše Jovanu. Kod Jovane mi se ne sviđa što laže, ne sviđa mi se, šaljem Jovanu ostavljam Uroša - kaže Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Jovana je hrabra, iznela je neke stvari, da li ja podržavam ili ne nije bitno. Nekad je nesigurna u sebe. Jovana prema meni bez mane i odmah kažem ostavljam Jovanu. Šro se tiče Uroša ponašanje juče katastrofa, danas isto užas, nije mi normalno da skačeš, prošli put sam rekla apsurdno mi je ponašanje na bini.Jovanu ostavljam, Uroša šaljem - kaže Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

Autor: A.V.