AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija nominacije 'Nominacije'. Nominovani su Uroš Rajačić i Jovana Cvijanović voditeljka Ivana Šopić dala je reč Aneli Ahmić.

Urošu sam rekla da je na mestu da mu je komunilacija na mestu. Ne pričamo, pozdravimo se u putu. Ja i Janjuš smo pričali ona je htela da nas remeti. Ukopala si pola estrade, Uroš razmišlja. Nominujem Jovanu, ostavljam Uroša - kaže Aneli.
Naravno da nikada ne bih bio sa ovakvom osobom u vezi - kaže Uroš.
Nemam šta da odgovorim, polupana, osoba iz koje su isterivali đavola - kaže Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Njoj u krvi da laže - kaže Uroš.
Njen partner je rekao da je bila sa Sukijem, to su njegove reči - kaže Jovana.
A koliko njih je tebe gu**lo, i za tvoju ženu su pričali da je ku*va - kaže Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti pričaš da su te je*ali - kaže Uroš
Ona sama priča o sebi - kaže Uroš.
Sama je ustala i rekla ko ju je je*ao - kaže Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Uroš, lep zgodan, dobar dečko, od Jovane sam se udaljila, rekla sam kok svoje mišljenje, samu sebe kanali. Prekinula sam kontakt, kada sam videla kako se ponaša prema Anđelu, obraća mu se drsko i bezobrazan- kaže Anita.
Ti si lažov - kaže Jovana.
Kaže joj deklarisani lažov - kaže Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Jovana ja protiv tebe nemam niša, samo ne mogu da budem okej sa nekim ko vređa mog deča. Na boljoj sam relaciji sa Urošem, kao par fizički su mi lepi, ali možda se ponašanje promeni. Skrenula sam ti pažnju da kanališ sebe jer si devojka, ostaviću Uroša, šaljem Jovanu - kaže Anita.
To su stvari ko je ja ne volim, kada kažeš nekom da je loš što je nešto uradio, a ti si isto to uradio. Pričam o kopetentnosti. Munja, ja mesao ti sise, Rajačić - kaže Janjuš.
Što se tičee mojih partnera, ja mogu da imam 44. Mogu da pričam sa kim sam bila, imala sam dečla i dve tri afere, to što sam se muvala, i oni su, ja ne kažem da sam dobra i da treba da se osudim- kaže Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: A.V.