AKTUELNO

Žestoko!

U toku su Nominacije, takmičari večeras biraju između Uroša Rajačića i Jovane Cvijanović.

Naredna koja je nominova bila je Maja Marinković:

Počeću od Jovane, ona je moja najdraža osoba. Dobra je devojka, ali ima pozitivnu dozu ludila i vidim da je većina takmičara ne gotivi, ali mene to ne dotiče. Ona je jako dobra devojka, i njene priče i afere me ne zanimaju, ja ih ne bih rekla, ali ne osouđujem. - rekla je Maja, pa se osvrnula na Uroša.
Ne treba vi da ozvničite vezu, ali moram da kažem da je Uroš pravo muško, on je sirovina, i mora da stane iza svojih reči. Što se mene tićče to je to, ostaviću Jovanu, a Uroš mi je rekao da će to da mi zameri. - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja već danima vodim politiku, jesam dao Jovani dao nadu, ali sam joj rekao da ja ne želim vezu, nisam joj ljubomorisao na Gačića. Ja neću da se palim na ove budalaštine, radi se ovde na kontradiktornostima, što što se tiče njen same, što što se tiče našeg odnosa. Ja sam njoj zabranio da se druži sa Urošem, zbog cirkusa. Ja nsam njoj rekao da treba da ima porodicu, normalnog momka, karijeru - rekao je Uroš.
Ljubomorisao je na Gačića, on je meni prebacio taj klip koji je bio. On je meni zabranio da pevam pesmu koja je bila na klipu. rekao je da se on i ja upoznajemo i da ništa nisi hteo, a onda govori da se menjam zboig njega. On se meni svideo i sinoć je nastao problem zbog mog citata,a on se iskompleksirao i sklonio mi to. - dodala je Jovana.
Ja sam njoj hronološkoi pričao i objašnjavao šta se desilo, ali ne vredi, ona čuje samo sebe - dodao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.B.