AKTUELNO

Nije štedela reči!

Majka Jovane Cvijanović, Zorica Cvijanović, oglasila se za naš portal. Ona je progovorila o svim aktuelnim dešavanjima u zadruzi, koja se tiču njene ćerke, pa je žestoko odbrusila Urošu Rajačiću nazvavši ga previše nasilnim tipom koji ne može da razume devojke, već je previše egositičan i voli samo sebe. Dotakla se i svog zdravstvenog stanja, kao i da li Jovana zna da ima zdravsteni problem.

Foto: privatna arhiva

Kako ste? Čuli smo iz izvora da imate neki zdravstveni problem, o čemu se radi?

Mogu vam reći da sam dobro, ne bih previše pričala o tome, u pitanju su neka zračenja, ali ja samo razmišljam pozitivno i nadam se da će sve biti kako treba. Jovana je znala za to, čak se i brinula o meni, ali o ovom novom problemu ne zna i ne želim da je stresiram -rekla je Zorica.

Foto: PINK.RS/JELENA SIMONOVIĆ/Privatna arhiva/PINK.RS/N. ŽUGIĆ

Kako komentarišete Jovanin odnos sa Urošem Rajičićem, da li mislite da se on njoj dopadao i kako komentarišete njega kao lika?

Urošu se svidela Maja to je očigledno, e sada da li je sa Jovanom zato što mu se sviđa ili zato što igra rijaliti to ja ne mogu da znam. Svakako da verujem da se on njoj svideo zato što je atraktivan muškarac i zato što je podsetio na nekog drugog muškarca sa kojim je ona ranije bila, ušao je kao neki alfa mužijak, i stalno samo priča ja pa ja. Mislim da je veliki egomanijak i to se Jovani ne sviđa, on je malo nasilniji tip i to je dosta problematično za vezu. Jovana prosto nema zadršku i ona ima takav slobodan stav, videlo se po tome što je iznela sve o pevačima a Urošu se to ne dopada i on je drugačiji tip, tako da tu nastaje najveći problem. Da budemo jasni Jovana nije neki lovac na novac, ona da je želela nekoga da iskoristi ona bi to uradila, uvek je sa svakim momkom bila iz čiste emocije -istakla je Zorica pa dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je nakon njene borbe sa anoreksijom dosta propatila, sami znamo da je to najsmrtonosnija bolest što se tiče psihičkih poremećaja i smatram iskreno da je to dosta ojačalo za buduće odnose, ona za sve ove godine nikada nije napravila ni jedan veći problem, naravno da nije bila ni svetica daleko od toga ali da je pravila neke teške greške nije -priznala je Jovanina majka

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: N.Š.