AKTUELNO

Dirljivo!

U toku je emisija 'Gledanje snimaka'. Voditeljka je ušla u Belu kuću kako bi zadrmala kavez učesnicima klipovima koje do sada nisu imali priliku da vide. Bojana savetuje Anđelu kako da komentariše i odgovara hejterima u kući. Šparavalo se obratila svojoj porodici pa im poručila da oseća veliku krivicu zbog svega i da će im objasniti celu situaciju, ukućani smatraju da Anđela više voli Bojanu od rođene porodice.

Nije da mi zamera plakanje nego što ja ne umem da odgovorim ljudima, nema potrebe da ja pričam o roditeljima u kući. Sara mi je jedina drugarica i malo sam popila kad sam joj pričala o svojima, Bojana je upravu za to, ima pravo da mi ne veruje i da mi zamera neke stvari. Naravno da mi nedostaje porodica i da osećam krivicu, svu krivicu koju nosim ja nosim sama, Bojana nema ništa sa tim. Na mog brata utiču neke stvari, ja nemam šta da izaberem i da moram da mešam porodicu u to. Uopšte nije tako da me je Bojana maltretirala, ja samo nisam smela da se autujem i htela sam da potisnem osećanja prema Bojani ali to nisam mogla. Ona mene ne prisiljava ni na kakav odnos i to moram i njima da kažem. Po nekima je ovaj odnos boleština ali meni nije, ja ću njima sve da objasnim kada izađem napolje -rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Tebe boli uvo za roditelje, tebe samo interesuje Bojana, čim tako pričaš, bolje ustani i odbrani svoju porodicu a ne izokola da pričaš neke stvari. Ovako će delovati kao da ti nije stalo -rekao je Mića.
Ja sam striktno sa Anđelom pričala ispod pokrivača da ni sa kim ne priča o svojoj porodici, ne želim da se dovodim u situaciju da Anđela nešto kaže i da ne bi došlo ponovo do nekog haosa, Miljana je zvala u pušionu kako bi se sprdala sa njom kako bi je još više ispitivala -rekla je Bojana.
Ona se sprda sa svojom porodicom. Ja Bojanu volim i ona je jako privržena, ovde je problem Anđele i njene porodice, što Anđela ni na jedno pitanje ne odgovara normalno. Ona se ne zapita kako su njeni i da se javno obrati da pita za zdravlje, ona je izgubljena, gleda kao tele u šarena vrata. Ceo život će da se kaje ako im se desi nešto -rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.