AKTUELNO

Padaju priznanja!

U toku je emisija 'Gledanje snimaka'. Voditeljka je ušla u Belu kuću kako bi razdrmala kavez učesnicima klipovima koje do sada nisu imali priliku da vide. Bojana Pavlović i Tamara Tiktok ogovaraju Bebicu i Teodoru i njihovu vezu. Pavlovićeva otkrila da su se Milica i Terza dogovorili na početku da uđu u vezu, nastao haos među učesnicima.

Sve što sam rekla stojim iza toga, neću sad to obrazložiti, oni to rade sami svojim postupcima. Bebica zna da verujem u njegovu ljubav ali u Teodorinu ne. Za Anitu i Anđela sam već iznela argumente da su pod pritiskom ušli u vezu. Što se tiče Anđela on je totalno fejk dečo. Za Teodoru sam rekla i ranije, ona to ne mora da prizna. Meni je interesantno da se ovako malo krčka situacija. Itekako imam argumente za ono što pričam ali za sada neću to oktrkiti -rekla je Bojana.
Ja sam dosta pričala sa njom i provodila vreme, sve sam joj transparetno rekla o svojim greškama, malo mi je suvišno sad da pričam o našem odnosu, tu smo gledajte, pa će se sve dokazati vremenom -rekla je Milica.
Samo neka kaže da li su se dogovorili da uđu u vezu, pošto je tako meni rekla -rekla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Jao ajde klošarko jedna, meni je ona odvratna i njihov lezbejski odnos i sad ona našla nas da komentariše, ovo je meni najveća boleština koju sam video u životu. Ja dajem budalama na značaju da pričaju o meni, vidiš na šta ličiš, operi zube nekad -rekao je Terza.
Ja stvarno njih nisam video zajedno u karantinu, niti sam obavešten da su smišljali neku taktiku, tako da stavrno ne znam o čemu se radi -rekao je Munjez
Konstantno se poteže ta tema da je Milica rekla Bojani u vezi tog odnosa i da joj je Terza došao i počeo da joj šapuće da ne priča to. Bojana smatra da su Anđelo i Anita fejk, ja ne želim uopšte da ih komentarišem -rekla je Tamara.
Što se tiče ovih reakcija meni su apsurdne, kad sam prvi put to rekla vi ste se smejali, Milica je prebedela a ti si se samo nasmejao. Ja ću izneti sve to kad ja budem htela, polako neka se krčka sve, vremenom će sve izaći na videlo. Ovde kad neko nema argument da odbrani svoju vezu, on odma počinje u kontranapad, to sam ja shvatila. Ja ovde u kući ne verujem ni Anđeli zbog odnosa kako je sve počelo, opet je pominjala porodicu i tako te neke stvari kad je bila pijana, ja verujem u njenu emociju ali mi se ne sviđaju neke stvari koje ona mora da promeni u svom ponašanju -rekla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.