AKTUELNO

Haos se nastavlja!

Voditeljka Ivana Šopić najavila je učesnicima "Elite" naredni video klip na kom su imali priliku da vide kako Miljana Kulić ogovara i pljuje Ivana Marinkovića kod Marije Malivuk.

Čula sam ovu malu kleptomanku koja je opsednuta nama. Izgleda kao da je došla ovde na rehabilitaciju. Konačno prava ljubav, Zola nije hteo svadbu, ali Darijan hoće - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Glumila si da si dobra sa njom, ali moraš da imaš malo više poštovanja prema majci Ivanovog deteta - rekla je Marija.
Stojim iza toga, ne vidim ljubav, ni strast, ništa ne vidim što se njih dvoje tiče. Odvratni su mi, ogavni su mi, sličan se sličnome raduje, nije ni čudo što su tako dugo zajedno. Ja sam miljenica nacije, a tvoj suprug je bio miljenik jer su gledaoci mislili da će biti dobar otac, a sve je uradio i prestao da viđa dete - rekla je Miljana.
Konačno si pravu ljubav našla, Zola nije hteo, Darijan hoće. Pozdrav za Zolu koji pravi dete za 100.000 evra. Šta si ti Zoli ovde?! Servis za svadbe u rijalitiju - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Hteli smo da odradimo zadatak kako hoće na njen rođendan da je zaprosi u rijalitiju. Ljubomorna sam, tako je. Ova što joj iz du**ta viri mladi luk, ona je zla žena - rekla je Miljana.
Ti izgledaš kao cirkuska mečka - rekla je Jelena.
Nema potrebe da ja plačem za Željkom, jer je živ, zdrav i srećan - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Zla ženo, rođenoj majici si rekla: "Bolje da si umrla", morbidna ženo. Ti i tvoja mama se ponašate kao da ste na pijaci - rekla je Jelena.
Dočepala si se Beograda zbog Ivana, počela si i da udaraš bandere. Ti budi dobra prema Beki - rekla je Miljana.
Ona je opsednuta sa Zolom, Bebicom i sa mnom, ali kod mene samo učešće, ali ja vam želim sve najbolje - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.