AKTUELNO

Haos!

Nakon klipa i rasprave među cimerima. Sneža Jovičić je nastavila svoje izlaganje.

Ja sam im poželela sreću, ona je moja zvončica spasić. On je mene psihički zlostavljao- kaže Sneza
Nisam više povređena, Miljana mi je skinula teret. Nemoj da me gađa Ivan. Sad nemam odgovornost, lakše mi je - kaže Sneža.

Foto: TV Pink Printscreen

On je meni rekao da je razveden - kaže Miljana.
Meni je rekao da je bio sa komšinicom i grkinjom. Ja sam to saznala od Janjuša. Da mu je podmetnula DNK, nisam znao da je stvarno otac. Ni sa kim nije u kontaktu, ta grkinja podmetnula mu je podmetnula blizance. Pa Miljana, bio je u stanu, pa je bežao, i da ima devojčicu koja se zove verovatno Sofija. Ja nisam bila ničija ljubavnica. Ali kad Miljana kaže da je veliki manipulator, i poslednje je da sam tražila DNK - kaže Sneža.
Ja tebe nisam prekidao. Sve što Snežana govori je moja istina, i napolju svi znaju moj život. Ne bih komentarisao zlobnu ženu, samo obraćajte pažnju šta pričam. Ona zna svaku moju dužu vezu, ja sam imao buran ljubavni život i zaljubila se u moju iskrenost. Nemam tajni napolju. Dario ima petoro dece ha ha ha. Ova žena nije imala dinara. Ja imam jedno dete i radim DNK. Sa mojim detetom je sve u redu. Imaću sto dece, a tebi neće imati ko da napravi dete - kaže Dario.

Foto: TV Pink Printscreen

Ljubomorna je kao pas. Kad je otvorio restoran Sneža mu je slala inspekciju - kaže Terza.
Neću imati sek*ualni odnos sa Darijanom - kaže Miljana.
Snežo izgledaš prelepo. Potencira da je Darijan tu zbog nje i samo zbog nje - kaže Aleksa.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: A.V.