AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija 'Gledanje snimaka', a voditeljka Ivana Šopić danas je tu da raskrinka sve spletke učesnika. U ovom video-klipu radi se o Aneli Ahmić i Marku Janjuševiću Janjušu koji pričaju o Majinim provokacijama . Voditeljka je dala reč Janjuš .

Nema potrebe da pada na provokacije, jer i ja izađem kad čujem mjao, jednostavno mi imamo naše stavri i ne treba da nas to zanima. Nema potrebe za bilo kojom komunikacijom. Može da mjauče da radi šta hoće, ne zanima me. Kad te neko ne zanima ne spominješ ga. Ja nju u ljubavnom smislu ne zanimam. Mislim da Aneli ne voli koliko i mene - kaže Janjuš.
Aneli je nekulturna i nevaspitana žena i znam da zbog nekih posledica ne rezonuje šta priča. Janjuš mene ne zanima u ljubavnom smislu. Ja sam ogorčena na njega. On je monstrum kom ništa nije svetno, ima sek*ualne odnose posle 40 dana, ništa mu nije sveto. Ova uzima od Slađe bundu da bi bila kao ja - kaže Maja.
Ja da želim da budem kao ti oblačila bih štikle - kaže Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Natovila si se kao krmača. Ku*vo iz Bujanovaca - kaže Maja.
Tebi niko ništa ovde ne veruje - kaže Janjuš
Ja sam bila prema tebi čovek kada ti je bilo teško. Mora da ide kao sa vašara jer nema para. Gledajte barbika i greška prirode- kaže Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Imaćemo se*s svaki dan jer je to ljubav - kaže Janjuš
Zamađila te je - kaže Maja
Maja bi meni bila za dva dana u rehabu da ne volim Aneli. Ti mene ne možeš da iznerviraš - kaže Janjuš
Jako su loši roditelji - kaže Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: A.V.