AKTUELNO

Šok za šokom!

Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Miljani Kulić koja je već uveliko bila u raspravi sa Ivanom Marinkovićem i iznosila je svoj sud o odnosu Ivana i Jovane Tomić Matore.

Miljana je došla i rekla za crnim stolom da sa svima ostaje u istim odnosima od kako je otišla - rekla je Miljana.
Nije bila poenta da Miljana napadne Milenu, nego Milena Miljanu - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si moralna nakaza, moralna ku**a i buđolina - rekla je Miljana.
Ako ovde sedimo ponedeljkom 14 sati, kreću priče da sam obrnula oči, da se češem i ostalo. Niko ko sedi u ravni nije mogao da vidi da prevrćem očima, nego ovi preko puta. Komentarisali smo da je Ivan bio blizak sa Mićom prošle godine, a da to nije tako - rekla je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Matora se koristi, obećavaju joj da će da urade ono za čime Matora čezne i onda tu dođe do sukobljavanja. Ako je Ivan rekao da će da uradi sve da će da razdvoji Anđela i Anitu, a ovi ćutali, onda su oni gori od Ivana. Pod dva, krenuli su u napad rečenicom: "Sve smo ućutkali, ostalo je samo...". Matoroj mogu samo da pop**e ku**c, to je rekao tvoj muž (Ivan). Sva su ovo druženja za mene lohotna, njih vežu interesne sfere. Oni verovatno nisu kafu popili u životu, samo ih veže loš odnos prema Anite i Anđela - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni ne treba niko da me brani ovde, niti me veže bilo kakav interes, i ako bi tražila nekome, tražila bih Marku i Ša. Ovo su dva čoveka koja su mi najbitnija u kući i ne tražim! Neću da dozvolim da Mića govori da me veže interes, ušli su u ovon zbog ličnog konflikta - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.