AKTUELNO

Svi su ljubomorni!

U toku je emisija 'Pitanja gledalaca'. Večerašnji voditelj je Milan Milošević. Gledaoci ove noći rešetaju svojim intrigantnim pitanjima. Teodora Delić je otkrila da joj smetaju poniženja od strane određenih ukućana koja upućuju ka njenoj ljubavi sa Nenadom. Miona i Milica ušle su u žestok sukob, pljušte prozivke.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitanje za Teodoru: Da li ti bude krivo kada vas ponižavaju u vašoj ljubavi, neki koji su gori od vas? -pitao je Milan.
Bude mi krivo, pogotovo kada Miona i Ša to komentarišu a vidi se kakav je njihov odnos -rekla je Teodora.
Bude joj krivo itekako, ona kad je sve to prođe dođe pa kaže to ali pre toga ne želi da priča -rekao je Bebica.
Oni imaju pravo da se*u, svinjski nakupac šta mi priča baš me briga, ne mogu da vodim jeftine rasprave sa polusvetom, ja gledaoce razumem neka im daju na značaju, oni se tuku u kupatilu mi to ne radimo -rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ša i ja imamo rapravu ali se ne bijemo i ne guramo, mi se ne tučemo kao njih dvoje, ne znam zašto su toliko iskompleksirano -rekla je Miona
Ajde rošava, fasadiraš se ovde, ja kad sam bila šugava niko me nije branio ovde. Ti ovde prva vređaš klošarko, mene te tvoje jeftine fore ne zanimaju, ja sam plaćena da pratim emisiju . Ja idem po afterima a ti radiš ručni rad Orozoviću, kako je bilo na toj žurci, znači ti si afteruša -rekla je Milica.
Ajde Milice ne mešaj se, pitanje je za Teodoru bilo, niko te nije spomenuo, ti ne možeš da istrpiš da me ne prokomentarišeš. Ajde šugava kreni na sedmi sprat, afterušo jedna -rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.