AKTUELNO

Menja taktiku!

U toku je emisija 'Pitanja gledalaca'. Večerašnji voditelj je Milan Milošević. Gledaoci ove noći rešetaju svojim intrigantnim pitanjima. Ivan Marinković otkrio da je odlučio da promeni ploču i da menja taktiku u rijalitiju, učesnici smatraju da je to zbog toga što je shvatio da je omražen u narodu i da ne može da istrpi osudu.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitanje za Ivana: Rekao si da možeš Anitu za čas da okreneš na drugu stranu? -pitao je Milan.
Ne želim ja nikoga da okrećem, neke kockice sam složio sebi u glavi i od sad ću drugačije da funkcionišem, za ovo se stvarno ne sećam da sam rekao -rekao je Ivan.
Ma može Ivan da priča šta oće mene to uopšte ne dotiče, to je njegova slabost -rekla je Anita.
Ovo je novije, to je opet uradio, on je sam počeo da ima amneziju ovde. On će promeniti način svog izlaganja, valjda mu je došlo u glavu da se ovde sve vidi i čuje, misli da priča pametne stvari a uopšte to ne radi, njega su poremetila pitanja gledalaca i sva osuda koju dobija. Treba da bude ono što jeste i da drži svoje stavove, tako treba da roka do kraja, to što dobije osudu ne treba da ga zanima -rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

On je navikao da bude glavni favorit u rijalitiju a sad je shvatio da je omražen u narodu, jedini je koji nije dobio poklone danas, on će se truditi da izgladi odnose sa Anđelom i Anitom -rekla je Sneža.
Shvatio je da šta god uradi ili kaže dobije osudu od naroda i ovde mu se uzima za zlo, on je shvatio šta se dešava i kakav se narativ vodi ovde -rekao je Munja.
Ovde se malo gleda šira slika i narod nije ograničen a ovde ima ljudi koji su ograničeni kao terasa i sad im je đavo kriv -rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.