AKTUELNO

Svi sumnjaju u njenu ljubav!

Bojana Pavlović i Milena Kačavenda ušli su u sukob sa Markom Đedovićem zbog njihovog nepoverenja u Anitinu ljubav. Marko Đedović se dotakao Anđelinih laži koje su mnogo monstruoznije od Anitinog ponašanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi su ovi ljudi mnogo gori napolju, ja mnogo znam o njima, da oni razmišljaju o rijalitiju mnoge stvari ne bi radili, zato su njihovi karakteri ovde pravi - rekao je Đedović.
Ja isto shvatam da je ovde pravi suštinski život. Ja ovde sada hvatam neke stvari u korak, mnogo mi je u tome pomogao Marko, ona je mlada devojka. Ja nemam ni jedan razlog da ne podržim njenu promenu, ali je drastične i radikalne stvari radila u prethodnoj godini, da li si bi ili gej, strejt ili ne, ona je u mnoge stvari ušla sa samo toliko malo godina - rekla je Kačavenda.
Mi smo videli njeno ponašanje koje je bilo lažno kada je pokušala da se opravda Matoroj, zato ne možemo sada da joj poverujemo u neke stvari -rekla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

A zar treba da poverujemo u neke Anđeline morbidne stvari i laži koje je pričala? Da li postoji logika u razmišljanju jedne zdrave osobe kojoj nije strašno ono što Anđela radi? -pitao je Marko.
Ako kažemo da se rađamo svi karakterno isti kako ne možemo vremenom da se promenimo i da ispravimo svoje karakterne crte - rekao je Lepi Mića.
Meni generalno ne veruje cela kuća, a zašto onda ne pusitite naše odnos da se razvije još bolje -rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.Š.